Adam iki haftadır yatıyormuş, bizim yeni haberimiz oldu.

Testo Taylan şans eseri öğrenmiş YakupTV'nin hapiste olduğunu, adamın hiç haber verecek eşi dostu yokmuş.

Daha düne kadar ayağını yalatıyordu.
O olaydan önce bu adam restoranlara gidip yemek yiyordu, ücreti ödemeden kaçıyordu, o içeriklerle büyüdü.

Son düzenleme:
Az bile yapmışlar. Keşke YouTube olaydı da testo taylan ve Jahrein videolarını zorla izletselermiş. Güllü nün kızına güllü dinlettikleri gibi.

Sana ne be kardeşim. Ayıp ettiği adamlar bile düşene tekme vurmak bize yakışmaz, kinci insanlar değiliz deyip affetmişken. Sana mı kaldı söz hakkı? Sen kimsin:D?

Adam fikrini belirtmiş niye zoruna gidiyor bu kadar? İfade özgürlüğü olan bir ülkede yaşıyoruz(!)

Değil mi jaho her konuda fikir belirtip eleştiri yapınca " obez her konuda bir şey söylüyor " oluyor, siz yapınca adam fikrini belirtmiş. Belirtmesin. Kendisiyle uzaktan yakından alakası olmayan olaylar. Yakuptv de çıkmış içeriden saçma sapan yayınlar yaparak muhtemelen sizden daha iyi bir hayat sürecek. Kıskançlığa devam. :sırıt:

Değil mi jaho her konuda fikir belirtip eleştiri yapınca " obez her konuda bir şey söylüyor " oluyor, siz yapınca adam fikrini belirtmiş. Belirtmesin. Kendisiyle uzaktan yakından alakası olmayan olaylar. Yakuptv de çıkmış içeriden saçma sapan yayınlar yaparak muhtemelen sizden daha iyi bir hayat sürecek. Kıskançlığa devam. :sırıt:
O adam bir kitleyi ele alıyor her şeyi öyle demesi normal değil ve bu halkı önyargıya vs. sürükler ve buda suçtur. Adam tanınmıyor, bilinmiyor gayet eleştiri yapması doğal. Sanırım yakuptv ile bir akrabalığın var bu kadar da alındığına göre.

O adam bir kitleyi ele alıyor her şeyi öyle demesi normal değil ve bu halkı önyargıya vs. sürükler ve bu da suçtur. Adam tanınmıyor, bilinmiyor gayet eleştiri yapması doğal. Sanırım yakuptv ile bir akrabalığın var bu kadar da alındığına göre.

Haha bunu diyeceğini biliyordum. Testo Yakuptv'yi dövseydi dayak yeseydi yakup TV, testoya eline sağlık der geçerdim. İçerideyken adamla dalga geçti testo ünlü etmesine rağmen. Ama buna rağmen testo vicdanlı insanmış çıktı afetti. Bu durumda da size söz hakkı kalmıyor, benim takıldığım nokta burası asıl. Sen ne Testo'nun anası babasısın ne de Yakuptv'nin fanısın. Boş şeylerle uğraşıp her şeye eleştiri yapıp sonra jaho eleştirelim anlarsın ya. Biz halkız!

Haha bunu diyeceğini biliyordum. Testo Yakuptv'yi dövseydi dayak yeseydi yakup TV, testoya eline sağlık der geçerdim. İçerideyken adamla dalga geçti testo ünlü etmesine rağmen. Ama buna rağmen testo vicdanlı insanmış çıktı afetti. Bu durumda da size söz hakkı kalmıyor, benim takıldığım nokta burası asıl. Sen ne Testo'nun anası babasısın ne de Yakuptv'nin fanısın. Boş şeylerle uğraşıp her şeye eleştiri yapıp sonra jaho eleştirelim anlarsın ya. Biz halkız!
Ne boş yaptın hocam. Burası sosyal medya insanlar eleştirilerini saygılı bir biçimde belirtebilirler. Görmek istemiyorsan kullanmazsın, kayıt olmazsın. Bu ünlüler eleştiri alamayacaksa ne anlamı kaldı tanınmasının? Senin mahallenin bakkalı sanki adama bir şey diyemezsin diyorsun.

Ne boş yaptın hocam. Burası sosyal medya insanlar eleştirilerini saygılı bir biçimde belirtebilirler. Görmek istemiyorsan kullanmazsın, kayıt olmazsın. Bu ünlüler eleştiri alamayacaksa ne anlamı kaldı tanınmasının? Senin mahallenin bakkalı sanki adama bir şey diyemezsin diyorsun.

Saçma sapan konuşma. Kimseyi savunduğum falan yok, yakuptv umurumda mı sanıyorsun. Ben sizin yaptığınız şu hareketlere tilt oluyorum. " Az bile yapmışlar. Keşke YouTube olaydı da testo taylan ve Jahrein videolarını zorla izletselermiş. Güllü nün kızına güllü dinlettikleri gibi. " bu ne demek kral yarma Allah aşkına. Bu kin nereden geliyor tam olarak anlamadım. Tamam adamı biz de çok sevmiyoruz da yemek yiyip kaçtığı için mi kinlendin. E bırakak cezaevinde dayaktan gebertsinler madem. Ulan işinize gelince en insancıl sizsiniz sevmediğiniz kişilere karşı cengizhan oluyorsunuz. Kardeşim nesiniz bilmiyorum ama bu kafayı değiştirmeniz lazım :D