Yalama olmuş laptop vidası nasıl sökülür?

yunusss

Üyecik

Vida yalama oldu, her ama her yöntemi denedim, lehim yapışmıyor. Bilgisayarcıya sordum, "Riski alırsan yaparız" diyor. Ne yapacağım?

Penseyi dikey koyup tutarak çıkarılabilir.

Yalama olmuş vidanın üzerine paket lastik koyup çevirmeyi deneyin.

Eki Görüntüle 262527

Vida yalama oldu, her ama her yöntemi denedim, lehim yapışmıyor. Bilgisayarcıya sordum, "riski alırsan yaparız" diyor. Ne yapacağım?

Yapışkan kağıt boyutundaki bir kağıdı 4'e katla. Vidanın üstüne koy. Tornavidayla hafif bastır. Girdiği zaman çevirmeye başla.

Orayı güzelce zımpara yap ardından lehim pastası ya da flux sür havyayı 350 dereceye getir lehimtutuğu gibi havyanın fişini çıkart havyanın uçundaki lehim donsun sonra havyayı tornavida gibi kullan.

Eki Görüntüle 262527

Vida yalama oldu, her ama her yöntemi denedim, lehim yapışmıyor. Bilgisayarcıya sordum, "riski alırsan yaparız" diyor. Ne yapacağım?

Uzun silikonlardan alıp eritip yapıştırıp öyle çekmeyi deneyebilirsin. Veya tornavidanın ucuna bolca Japon sür, tut oraya kurutma spreyini sık. 5 dk bekle çevirmeyi dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…