Detaylar
Kim cevapladı?Alıştıktan sonra kara delik gibi içine çekiyor. Arkadaşlık yaptığın kişilere bile bağlanmakta güçlük çektiriyor. Aynı insanlarla muhatap olmak, istemsizce beni onlardan uzaklaştırıyor. Onları sevdiğim için değil, zorunda olduğum için onlarla konuşuyormuşum gibi hissettiriyor. Bazen görüşmemek için yalan söylemek durumunda kalıyorum. Çok zor bir durum, nasıl aşabileceğim hakkında bir fikrim yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
EmirBey
Becerikli
Hayata çok boyutlu bakarsak hep genç ve sağlıklı olmayacağız. İleride yaşlanacağız mesela... O zaman da belki birilerini arar oluruz. Hayat belirsiz.Alıştıktan sonra kara delik gibi içine çekiyor. Arkadaşlık yaptığın kişilere bile bağlanmakta güçlük çektiriyor. Aynı insanlarla muhatap olmak, istemsizce beni onlardan uzaklaştırıyor. Onları sevdiğim için değil, zorunda olduğum için onlarla konuşuyormuşum gibi hissettiriyor. Bazen görüşmemek için yalan söylemek durumunda kalıyorum. Çok zor bir durum, nasıl aşabileceğim hakkında bir fikrim yok.
ADT
Uzman
Bazen bende de oluyor aynı durum.Alıştıktan sonra kara delik gibi içine çekiyor. Arkadaşlık yaptığın kişilere bile bağlanmakta güçlük çektiriyor. Aynı insanlarla muhatap olmak, istemsizce beni onlardan uzaklaştırıyor. Onları sevdiğim için değil, zorunda olduğum için onlarla konuşuyormuşum gibi hissettiriyor. Bazen görüşmemek için yalan söylemek durumunda kalıyorum. Çok zor bir durum, nasıl aşabileceğim hakkında bir fikrim yok.