Detaylar
Kim cevapladı?troken
Başarılı
Servise göndereceksin 1000-2000 isterler.@noby gigabyte b850 gaming x 7 9700X görselleri ekledim q flash için flashi takip dugmeye başınca sistem çalışıp bir anda kapanıyor sadece ram ışığı yanıyor. Normal açmaya çalışırken ekran yok sadece boot dram ışığı yanıyor
LamonGa
Çalışkan
Normal bı bilgisayarci veya ben yapamazmiyim ya yamulma var mı fotoğrafta gördüğünüz.
noby
Uzman
Normal bı bilgisayarci veya ben yapamazmiyim ya yamulma var mı fotoğrafta gördüğünüz.
Bu kısımlarda yamulma var gibi ama tam anlaşılmıyor.
İşlemci değiştirmeden önce çalışıyor muydu? İşlemci değiştirdikten sonra mı görüntü almamaya başladınız? Anakart bios'unuz güncel miydi? Değilse işlemciyi takmadan önce bios yüklediniz mi? Yüklemediyseniz yükleme ihtimaliniz var mı?
troken
Başarılı
Bilgisayarcıda yapabilir sorun bakalım. Kendiniz yapmaya çalışmayın dahada beter olur.Normal bı bilgisayarci veya ben yapamazmiyim ya yamulma var mı fotoğrafta gördüğünüz.
LamonGa
Çalışkan
Bilgisayarcıda yapabilir sorun bakalım. Kendiniz yapmaya çalışmayın daha da beter olur.
işlemci değiştirmeden önce çalışıyor muydu? İşlemci değiştirdikten sonra mı görüntü almamaya başladınız? Anakart BIOS'unuz güncel miydi? Değilse işlemciyi takmadan önce BIOS yüklediniz mi? Yüklemediyseniz yükleme ihtimaliniz var mı?
İşlemci değişmeden önce çalışıyordu ben işlemciyi yarım metreden parkeye düşürdüm kenarında hafif ezik oluştu. İnternetten baktığımda bir şey olmayacağı yazıyordu bende taktım ve görüntü alamadım sistem çalışıyor ama ekran yok Q flash denedim fakat sistemde sadece RAM'ler yanıyor şimdi söktüm işlemciyi.
Bende öyle düşünüyorum bilgisayarcı yapabilir mi acaba?
Son düzenleme:
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-