emilbreivik

Uzman
Ana hesabımdan, yeni açtığım yan hesabıma CS2 Prime hediye etmek istiyorum ama sepette hediye etme gibi bir seçenek yok. Sadece "Hesabım için gizle" var. Hesabımı komple gizledim ayarlardan, bundan dolayı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ana hesabımdan, yeni açtığım yan hesabıma CS2 Prime hediye etmek istiyorum ama sepette hediye etme gibi bir seçenek yok. Sadece "hesabım için gizle" var. Hesabımı komple gizledim ayarlardan, bundan dolayı olabilir mi?

Ana hesabını tekrar görünür yap, gizliliği kaldır.
Sepetten CS2 Prime'ı alırken “hediye olarak satın al” seçeneğini kullan.
Yan hesabına e-posta veya doğrudan Steam üzerinden hediye olarak gönder.
Hesabını gizli bırakmadan hediye işlemi yapılabiliyor. Gizliliği tekrar açtıktan sonra sorunsuz çalışır.

1760454301508.webp

Kaldırmıslar herhalde Seckin hediye gondermeyı, bende de gozukmuyor.

Bot hesap yapıp adamlar kar etmesin diye kaldırıldı diye biliyorum. Önce ban attılar, daha sonra kaldırdılar sanki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bot hesap yapıp adamlar kar etmesin diye kaldırıldı diye biliyorum. Önce ban attılar, daha sonra kaldırdılar sanki.

Benim de hesapta 16 dolar vardı, kendime 1 tane yan hesap açıp oradan da haftalık kasa alırım diye düşündüm.

Bu ban yiyenler, topluluk sunucularında afk kalarak kasa alanlar mı acaba? Çünkü öylelerine 2-3 kere denk geldim oynarken.

Topluluk sunucularında AFK kalarak kasa alanlar mı acaba? Çünkü öylelerine 2-3 kere denk geldim oynarken.

Hem onlar hem de aktif olmayan haritalarda minik minik kasılan botlar vardı. Ben bir keresinde Overpass haritasında denk gelmiştim. Adamlar birbirini aynı sunucuya denk getirtip hem item hem de rank kasıyorlardı (Bu olay 2020'den beri çok sağlam yapıyorlardı)