KS KS 3 3586 Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5.050 Makaleler 33 Çözümler 46 Beğeniler 5.960 20 Haziran 2024 #11 Isenea Dieur Has dedi: Yine siz ve yine bir kaza konusu... Genişletmek için tıkla... Yine ben yine bela Isenea Dieur Has dedi: Sanırım Silverdin yanığa çok iyi geliyordu, onu kullanabilirsiniz hocam. Akşama kadar bir şey olacağını sanmam, yara pek derin durmuyor. Genişletmek için tıkla... Eve gidince bakayım sağ olun. Isenea Dieur Has dedi: Geçmiş olsun bu arada . Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2024
Isenea Dieur Has dedi: Yine siz ve yine bir kaza konusu... Genişletmek için tıkla... Yine ben yine bela Isenea Dieur Has dedi: Sanırım Silverdin yanığa çok iyi geliyordu, onu kullanabilirsiniz hocam. Akşama kadar bir şey olacağını sanmam, yara pek derin durmuyor. Genişletmek için tıkla... Eve gidince bakayım sağ olun. Isenea Dieur Has dedi: Geçmiş olsun bu arada . Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam
EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.936 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.791 20 Haziran 2024 #12 Uzun bir süre buz tutun.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.491 Çözümler 70 Beğeniler 5.427 Yer Haddonfield, Illinois 20 Haziran 2024 #13 3586 dedi: Ateş yakarken tahta parçası elime yapıştı kurtulamadım parmağımın ucu çok fena yandı. Gittim suya tuttum ama hala açıyor ne yapmak lazım krem falan mı sürsem? Sürprizbozan: Yanan parmağım Eki Görüntüle 57908 Genişletmek için tıkla... Zaman...
3586 dedi: Ateş yakarken tahta parçası elime yapıştı kurtulamadım parmağımın ucu çok fena yandı. Gittim suya tuttum ama hala açıyor ne yapmak lazım krem falan mı sürsem? Sürprizbozan: Yanan parmağım Eki Görüntüle 57908 Genişletmek için tıkla... Zaman...
Emrecngz Üstün Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 1.026 Çözümler 6 Beğeniler 805 Yer Mersin 20 Haziran 2024 #14 Ben de ciddi bir şey sandım ya. Hafif bir yanık, silverdine gibi bir yanık kremi alıp bir süre kullan, izi bile kalmaz. EsatKa dedi: Uzun bir süre buz tutun. Genişletmek için tıkla... Hiçbir işe yaramaz.
Ben de ciddi bir şey sandım ya. Hafif bir yanık, silverdine gibi bir yanık kremi alıp bir süre kullan, izi bile kalmaz. EsatKa dedi: Uzun bir süre buz tutun. Genişletmek için tıkla... Hiçbir işe yaramaz.