Tearz

Uzman
Aşağıdaki linkten aşamaları tamamladıktan sonra mobil verinizle Yandex üzerinden 3 gün arama yaptığınızda SMS olarak kod geliyor.(Sayaçta ilerleme gözükmüyor.)
Gelen Kod 3 Ekranda geçerlidir. ( Bilgisayar, Telefon ve Tablet) Smart TV'de izlenmez.
Daha önce Yandex kampanyalarından yararlanan numaraya kodun gelmediği durumlar da oluyor. Garanti olması için başka numaradan kampanyaya katılınız.
Kampanya 31 Aralık'ta bitecek olarak gözüküyor. 2 farklı numaradan yaparak 6 aylık Tod'u bedava alabilirsiniz.

Aşağıdaki linkten aşamaları tamamladıktan sonra mobil verinizle Yandex üzerinden 3 gün arama yaptığınızda SMS olarak kod geliyor.(Sayaçta ilerleme gözükmüyor.)
Gelen Kod 3 Ekranda geçerlidir. ( Bilgisayar, Telefon ve Tablet) Smart TV'de izlenmez.
Daha önce Yandex kampanyalarından yararlanan numaraya kodun gelmediği durumlar da oluyor. Garanti olması için başka numaradan kampanyaya katılınız.
Kampanya 31 Aralık'ta bitecek olarak gözüküyor. 2 farklı numaradan yaparak 6 aylık Tod'u bedava alabilirsiniz.

TV'de izlenmemesi kötü oldu yansıtarak ta izleyebilirim, teşekkürler.

En son bu mantıkla ZA verecekti. Vermedi. Ne SMS olarak kod verdi, ne Yandex üzerinden bir şey oldu.
Ben 3 numaradan denedim. Hepsinde 4. Gün kod geldi. O yüzden yönlendirmeler yapılırsa kesin verir. Konuyu deneyip açtım.

Son adım diyor arama çubuğuna Yandex yazıp arat diyor aratıyorum sonra ne oluyor belli değil.
Tam o kısımda numara yazmak için bir ekstra bir sayfanın gelmesi gerekiyor.

Yandex'ten nefret ettim, nefret ediyorum ve nefret edeceğim.
Yandex bizim de çok umurumuzda değil. Arama motorunu 3 gün Yandex yaptık. Kodu alınca tekrar Google döndük. Koşullu sevgi besledik. Şu an Yandex'i sevmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam o kısımda numara yazmak için bir ekstra bir sayfanın gelmesi gerekiyor.
Gelmiyor malesef.

Düzenleme: Linke buradan tıklamadığımda oldu niyeyse. Yandex'te yandex'i aradım üstte sonuçlarda kampanya sayfasını gördüm oraya girdim. Sonra burada söylendiği gibi devam ettim.

Son düzenleme: