Amazon Yanlış ürün gönderdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kayraa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 382
  • Etiketler Etiketler
    amazon ürün

Kayraa

Başarılı
Merhaba,

Amazon'dan http://amazon.com.tr/dp/B0B46N4SK5 ürününü satın aldım, satıcısı ve göndericisi Amazon. Fakat ürün yanlış geldi, MNG Kargo'ya mı yoksa amazona mı yazmalıyım? Sorumlusu kim? İade talebi oluştursam ve bana gönderilen ürünü göndersem iade edilmeyebilir gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon'a ticket aç, direkt ilgilenirler. Her türlü iade alırlar Çin'den motosiklet kaskı almıştım ölçüleri uymadı geri yollayayım dedim, kask sizde kalsın biz para iadesi yapıyoruz dendi ve param geri geldi Kask'ta bende kaldı. İşte bu yüzden ben Amazon'u tercih ediyorum.

Bunun için önce Amazon desteğe başvurun. Ayrıca neden iade edilmesin ki? Dediğinize göre basbayağı yanlış ürün gelmiş.

Bunun için önce Amazon desteğe başvurun. Ayrıca neden iade edilmesin ki? Dediğinize göre bas baya yanlış ürün gelmiş.
Evet bildiğiniz yanlış ürün, deodorant geldi. Üstünde başka adres ve benim adresim karışık bir şekilde bulunuyor.
Amazon'a ticket aç, direkt ilgilenirler.
Ticket sayfası nerede?

Evet bildiğiniz yanlış ürün, deodorant geldi. Üstünde başka adres ve benim adresim karışık bir şekilde bulunuyor.

Ticket sayfası nerede?

Hesabım'a tıklayın orada liste çıkıyor orta alt kısımda bize ulaşın seçeneğinden canlı destek ile iletişime geçin'i görene kadar ilerleyin.

İade başlattım, hadi bakalım. Kutuyu açtım, sıkıntı olmasın?

İade başlattım, hadi bakalım. Kutuyu açtım, sıkıntı olmasın?
Hocam bu konularda Amazon güvenmeyeceğiniz son firma olsun özellikle ülkemizde. Hele de satıcı ve gönderici Amazon olduğu için daha da ilgileniyorlar. Güzelce anlatın sorun çıkacağını sanmam.

Yazdım işte Baseus sipariş ettim deodorant geldi gibisinden. Yarın gidip vereyim.

İyi oldu bakmadan almıştım daha iyisi varsa onu alayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…