Yanlışlıkla ana diskimi sildim ve bilgisayarı formatlayamıyorum

Vantilator

Uzman
Bilgisayarı formatlarken yanlışlıkla 1TB diskimi sildim ve bilgisayar format atmıyor.

Üstte gördüğünüz sürücü 0 bölüm 1 sildim. Sonrasında formatı sürücü 0 bölüm 1'den devam ettirdiğimde aşağıdaki hatayı aldım.

Tamama basınca bu ekranda kalıyor.

Yardımcı olursanız sevinirim. Diskteki dosyaları kurtarmak umurumda değil sadece format atmak istiyorum.

Kod:
Windows, gereken dosyaları yükleyemiyor. Yükleme için gereken tüm dosyaların kullanılabilir olduğundan emin olun ve yüklemeyi yeniden başlatın.
Hata kodu: 0x8007025D

Dosya Ekleri

• 1000008475.webp
    1,7 MB · Görüntüleme: 63
Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsini önce silip sonra yeniye basar mısın? Ben öyle formatlıyordum.

116 MB olanı da sil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücü 0 Ayrılmamış Alan kısmını silin. Eğer "Sil" seçeneği çıkmıyorsa sürücü 0 Bölüm 1 olanı sil deyip deneyin.

Sürücü 0 ayrılmamış alan kısmını silin. Eğer "sil" seçeneği çıkmıyorsa sürücü 0 bölüm 1 olanı sil deyip deneyin.

Bilgisayarı yeniden açtığımda böyleydi hangilerini silmem gerekiyor?

Dosya Ekleri

• 17223502618586014089760988749996.webp
    324 KB · Görüntüleme: 62
Bilgisayarı yeniden açtığımda böyleydi, hangilerini silmem gerekiyor?

Tek bir tane kalana kadar silin. İlk önce 1TB kısmı silin eğer 1 tanesi kaybolursa sonra kalan o kısmı silin.

Zaten hepsini silince 931 GB olan kısım tek kalacak, sonra devam et diyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…