Alper71 Uzman Katılım 4 Kasım 2024 Mesajlar 49 Beğeniler 20 17 Kasım 2025 #1 Temp sildiğimi sanıyordum, uykulu halde appdata sildiğimi fark edemedim. Win+R > appdata > delete yaptım. Direkt her şey gitti haliyle, nasıl eski haline alabilirim? Geri dönüşüm kutusunda yok. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2025
Temp sildiğimi sanıyordum, uykulu halde appdata sildiğimi fark edemedim. Win+R > appdata > delete yaptım. Direkt her şey gitti haliyle, nasıl eski haline alabilirim? Geri dönüşüm kutusunda yok.
duranforreal Üstün Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 1.620 Çözümler 3 Beğeniler 1.015 17 Kasım 2025 #2 Alper71 dedi: Temp sildiğimi sanıyordum, uykulu halde appdata sildiğimi fark edemedim. Win+R > appdata > delete yaptım. Direkt her şey gitti haliyle, nasıl eski haline alabilirim? Geri dönüşüm kutusunda yok. Genişletmek için tıkla... Silindiğine emin misin? Gizli klasör o. Gözükmüyor olabilir. Win + R basıp "%appdata%" yazar mısın içine? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2025 Artı 0 Eksi
Alper71 dedi: Temp sildiğimi sanıyordum, uykulu halde appdata sildiğimi fark edemedim. Win+R > appdata > delete yaptım. Direkt her şey gitti haliyle, nasıl eski haline alabilirim? Geri dönüşüm kutusunda yok. Genişletmek için tıkla... Silindiğine emin misin? Gizli klasör o. Gözükmüyor olabilir. Win + R basıp "%appdata%" yazar mısın içine?
KS KS Alper71 Uzman Katılım 4 Kasım 2024 Mesajlar 49 Beğeniler 20 17 Kasım 2025 #3 duranforreal dedi: Silindiğine emin misin gizli klasör o. Gözükmüyor olabilir. Win + R basıp "%appdata%" yazar mısın içine? Genişletmek için tıkla... Yazdım bu çıktı karşıma. Tam silindiğinden de emin değilim disk boyutları aynı şekilde duruyor ama uygulamaların resmi gitmiş basıyorum bu uygulama bulunamadı silinsinmi diyor. Artı 0 Eksi
duranforreal dedi: Silindiğine emin misin gizli klasör o. Gözükmüyor olabilir. Win + R basıp "%appdata%" yazar mısın içine? Genişletmek için tıkla... Yazdım bu çıktı karşıma. Tam silindiğinden de emin değilim disk boyutları aynı şekilde duruyor ama uygulamaların resmi gitmiş basıyorum bu uygulama bulunamadı silinsinmi diyor.
L Lüzumlu Penguen Becerikli Katılım 22 Ekim 2025 Mesajlar 125 Çözümler 1 Beğeniler 34 17 Kasım 2025 #4 Silinen uygulamaları tekrar kurun. Artı 0 Eksi
KS KS Alper71 Uzman Katılım 4 Kasım 2024 Mesajlar 49 Beğeniler 20 17 Kasım 2025 #5 Lüzumlu Penguen dedi: Silinen uygulamaları tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... Silinirken taramada 550 GB'a yakın silme yaptı neleri sildiğini bilmiyorum başka yolu var mı? (disk boyutu silinmeden önceki ile aynı). Artı 0 Eksi
Lüzumlu Penguen dedi: Silinen uygulamaları tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... Silinirken taramada 550 GB'a yakın silme yaptı neleri sildiğini bilmiyorum başka yolu var mı? (disk boyutu silinmeden önceki ile aynı).
L Lüzumlu Penguen Becerikli Katılım 22 Ekim 2025 Mesajlar 125 Çözümler 1 Beğeniler 34 17 Kasım 2025 #6 Alper71 dedi: Silinirken taramada 550 GB'a yakın silme yaptı neleri sildiğini bilmiyorum başka yolu var mı? (disk boyutu silinmeden önceki ile aynı). Genişletmek için tıkla... Yok ve kullanıcı uygulamaları appdataya kuruluyor. Artı 0 Eksi
Alper71 dedi: Silinirken taramada 550 GB'a yakın silme yaptı neleri sildiğini bilmiyorum başka yolu var mı? (disk boyutu silinmeden önceki ile aynı). Genişletmek için tıkla... Yok ve kullanıcı uygulamaları appdataya kuruluyor.
KS KS Alper71 Uzman Katılım 4 Kasım 2024 Mesajlar 49 Beğeniler 20 17 Kasım 2025 #7 Uygulamaların yarısı böyle görünüyor. Tıkladığımda silinsin mi diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2025 Artı 0 Eksi
L Lüzumlu Penguen Becerikli Katılım 22 Ekim 2025 Mesajlar 125 Çözümler 1 Beğeniler 34 17 Kasım 2025 #8 Alper71 dedi: Uygulamaların yarısı böyle görünüyor. Tıkladığımda silinsin mi diyor. Eki Görüntüle 202635 Genişletmek için tıkla... Uğraşamayacaksan format at, o uygulamalar gitti. Artı 0 Eksi
Alper71 dedi: Uygulamaların yarısı böyle görünüyor. Tıkladığımda silinsin mi diyor. Eki Görüntüle 202635 Genişletmek için tıkla... Uğraşamayacaksan format at, o uygulamalar gitti.
duranforreal Üstün Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 1.620 Çözümler 3 Beğeniler 1.015 17 Kasım 2025 #9 Alper71 dedi: Yazdım bu çıktı karşıma. Eki Görüntüle 202633 Genişletmek için tıkla... Tamam AppData klasörünüz duruyor. Fakat verileriniz gitmiş. Tekrardan indirmelisiniz bazılarını. Artı 0 Eksi
Alper71 dedi: Yazdım bu çıktı karşıma. Eki Görüntüle 202633 Genişletmek için tıkla... Tamam AppData klasörünüz duruyor. Fakat verileriniz gitmiş. Tekrardan indirmelisiniz bazılarını.
KS KS Alper71 Uzman Katılım 4 Kasım 2024 Mesajlar 49 Beğeniler 20 17 Kasım 2025 #10 duranforreal dedi: Tamam AppData klasörünüz duruyor. Fakat verileriniz gitmiş. Tekrardan indirmelisiniz bazılarını. Genişletmek için tıkla... Klasörde 550 GB veri vardı şimdi bakıyorum 8 GB var. Alper71 dedi: Klasörde 550 GB veri vardı şimdi bakıyorum 8 GB var. Genişletmek için tıkla... 2. bir oturum var bilgisayarda bir işe yarar mı? Dosya Gezgini veya Denetim Masası'na giremiyorum onları nasıl kuracağımki ? Son düzenleme: 17 Kasım 2025 Artı 0 Eksi
duranforreal dedi: Tamam AppData klasörünüz duruyor. Fakat verileriniz gitmiş. Tekrardan indirmelisiniz bazılarını. Genişletmek için tıkla... Klasörde 550 GB veri vardı şimdi bakıyorum 8 GB var. Alper71 dedi: Klasörde 550 GB veri vardı şimdi bakıyorum 8 GB var. Genişletmek için tıkla... 2. bir oturum var bilgisayarda bir işe yarar mı? Dosya Gezgini veya Denetim Masası'na giremiyorum onları nasıl kuracağımki ?