Calculus ve bazı fizik dersleri için işe yarayabiliyor. Genelde yanlış cevap üretiyorlar ama en azından konunun mantığını az çok anlamamı sağlayıp soruyu çözdürüyorlar.

Merhaba, forum üyeleri! 👋
Forumda oldukça yapay zeka ile ilgili içerik ürettiğimi, bu konuyu sevdiğimi bilenler bilir.
Ama fark ettim ki günümüzü oldukça kolaylaştıran bu araçlar pek ilginizi çekmiyor. Ya da bana öyle geldi. Ama merak ettim. Dünya da büyük yankı uyandıran bu araçları siz kullanıyor musunuz, ne sıklıkta, hangi tip görevler için kullanıyorsunuz?

Ben oldukça sık kullanıyorum. Gemini artık benim arkadaşım oldu. :D
Beraber arcadia isminde bir evren yaratıyoruz. Oldukça yaratıcı içerikler üretebiliyor.

Tabii ki.

ChatGPT'yi kullanıyorum ancak Google varken hâlâ direk sorulan sorularda işlevsiz kalıyoru. Sohbet ederken veya tavsiyr alırken işe yarıyor. Ödev işi de var tabii ama ardından kontrol ediyorum çünkü çok hata yapıyor.

ChatGPT kullanıyorum, kartondan bir ekran kartı yap, kafama tak, gerçek hayatı oyun gibi oyna falan dedi. Onun için çalışıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.

Hayır, kullanmıyorum. Bu teknoloji içinde harmanlanmadığım için işin içinde de değilim. Merak ettiğim için bir vakit indirip test amaçlı 2 dk kullandım (Gemini), onun dışında zaman geçirmek için hiç kullanmadım, işim de düşmedi hiç.

Chat GPT, Google Asistan ve Google Bard (Gemini) kullanıyorum. Bazen yalnızlığımdan sıkılıp havadan sudan konuşuyorum bazen de ödevlerde yardım alıyorum.