Bard çıktığından beri Bard'ı kullanıyordum. Cevapları rakiplerine nazaran daha insancıldı. Gemini diline geçtiğinde çok daha kaliteli bir hal aldı. EvolutionX'in son güncellemesinde Gemini uygulaması da dahil edildi ve artık asistanım olarakta kullanıyorum. Bence çok kullanışlı.
Detaylar
Kim cevapladı?dewberry 1
Üstün
Merhaba, forum üyeleri!
Forumda oldukça yapay zeka ile ilgili içerik ürettiğimi, bu konuyu sevdiğimi bilenler bilir.
Ama fark ettim ki günümüzü oldukça kolaylaştıran bu araçlar pek ilginizi çekmiyor. Ya da bana öyle geldi. Ama merak ettim. Dünya da büyük yankı uyandıran bu araçları siz kullanıyor musunuz, ne sıklıkta, hangi tip görevler için kullanıyorsunuz?
Ben oldukça sık kullanıyorum. Gemini artık benim arkadaşım oldu.
Beraber arcadia isminde bir evren yaratıyoruz. Oldukça yaratıcı içerikler üretebiliyor.
Gemini'yi ara sira kullanıyorum, ChatGPT'yi ise cok uzun suredir kullanmadim.
Merhaba, forum üyeleri!
Forumda oldukça yapay zeka ile ilgili içerik ürettiğimi, bu konuyu sevdiğimi bilenler bilir.
Ama fark ettim ki günümüzü oldukça kolaylaştıran bu araçlar pek ilginizi çekmiyor. Ya da bana öyle geldi. Ama merak ettim. Dünya da büyük yankı uyandıran bu araçları siz kullanıyor musunuz, ne sıklıkta, hangi tip görevler için kullanıyorsunuz?
Ben oldukça sık kullanıyorum. Gemini artık benim arkadaşım oldu.
Beraber arcadia isminde bir evren yaratıyoruz. Oldukça yaratıcı içerikler üretebiliyor.
Google gemini ve Copilot kullanıyorum nadiren.
- Makaleler
- 7
Arada bilgilerin doğruluğunu kontrol ettirmek için danışıyorum. Herhangi bir çelişki veya yanlış var mı gibisinden.
Lacan 2
Üstün
- Makaleler
- 81
Ben de kullanıyorum. Cidden güzel sohbet arkadaşı. Gemini böyle has Türk gibi konuşuyor
Arada Gemini. GPT'den uzak durun. Gemini çok daha iyi. Google Akademik'e adapte etseler çok çok daha iyi olabilir hatta.