Şöyle diyeyim bildiginiz üzere yapay zekâ ile aninda kodlar yaziliyor. Dolayisi ile hayalimdeki yapmayı projeyi düşününce sanki bir işe yaramayacak gibi ben yapmadan birilerinin aklına gelecek yapacak gibi hissediyorum ve bu düşünce projemdeki hayallerimi ve hedeflerimi, milyoner olma gibi düşüncelerimi ciddi bicimde baltaliyor. Sanki boşa ugrascakmisim gibi hissediyorum. Beni bu yönden hayal kırıklıgına ugratcakmis gibi geliyor. Bilemiyorum son 1 aydir bunu dusunuyorum.
Düzenleme; Genel olarak yanlis anlayan okudugunu anlamayan bir toplumuz. Bazı arkadaslar vibe coding ile proje yapacagimi cikarmis bu yazidan. Eyvallah sorun degilde asil mevzuyu kisaca basliktan okuyarak cevap yazabilirsiniz. Gelen giden yapay zeka ile yapilacagini anliyor. Şaka gibi.
Düzenleme; Genel olarak yanlis anlayan okudugunu anlamayan bir toplumuz. Bazı arkadaslar vibe coding ile proje yapacagimi cikarmis bu yazidan. Eyvallah sorun degilde asil mevzuyu kisaca basliktan okuyarak cevap yazabilirsiniz. Gelen giden yapay zeka ile yapilacagini anliyor. Şaka gibi.
Son düzenleme: