Merhaba,

Rahmetli amcam ve amcaoğlumun yeni doğan çocuğu ile portrelerini doğal bir şekilde bir araya getirmek istiyorum.
İki ayrı fotoğrafı samimi ve gerçekçi birini oluşturacak şekilde birleştirmek mümkün mü? Bu hizmeti ücretli yapan birileri varsa platform ya da Freelancer olarak onlarla da bu ömürlük fotoğraf için temiz bir çalışma yaptırmak isterim. Çünkü nasıl prompt verilir hangi uygulama tercih edilir bilemiyorum. Ben kendim yapmaya çalışırsam da çok fazla token ve prompt mühendisliği gerekir mi bilemiyorum.

Doğallığı bozmadan, renk tonları ve aydınlatması uyumlu bir sonuç elde etmek istiyorum. Teşekkürler.

Selam,

Bu konu size yardımcı olacaktır. Konudaki çözüme bakın. Bu arada ChatGPT en iyisi şu an bence. ChatGPT ile sınırlı bir şekilde de olsa ücretsiz yapabiliyorsunuz.

İsteme ekleme çıkarma yaparak fotoğrafı değiştirebilirsiniz.

Mesela Ata ve İsmet İnönü'yü istemde oynamalar yaparak bu hale getirdim. Bi bak, sonucu beğenirsen de uygularsın:

ChatGPT Image 15 Haz 2025 18_57_19.webp

Son düzenleme:
Selam,

Bu konu size yardımcı olacaktır. Konudaki çözüme bakın. Bu arada ChatGPT en iyisi şu an bence. ChatGPT ile sınırlı bir şekilde de olsa ücretsiz yapabiliyorsunuz.

İsteme ekleme çıkarma yaparak fotoğrafı değiştirebilirsiniz.

Mesela Ata ve İsmet İnönü'yü istemde oynamalar yaparak bu hale getirdim. Bi bak, sonucu beğenirsen de uygularsın:

Eki Görüntüle 155208
İki tane referans resim verdim; iki saat analiz etti ve sonucunda hiçbir şey yapmadı.
Başka uygulamalarda da denedim, sanırım başka bir mantığı var. Referans almıyor kafasına göre yapıyor, benzetemiyor. Kling Aİ bu konuda çok başarılı ama ücretli sürümünde mi iki resim ekleniyor, anlayamadım?

İki tane referans resim verdim; iki saat analiz etti ve sonucunda hiçbir şey yapmadı.
Başka uygulamalarda da denedim, sanırım başka bir mantığı var. Referans almıyor kafasına göre yapıyor, benzetemiyor. Kling Aİ bu konuda çok başarılı ama ücretli sürümünde mi iki resim ekleniyor, anlayamadım?
Fotoğrafların net olması da önemli bir etken bu arada. Kling başarılıdır ama uzun süredir kullanmadım ondan dolayı net bir şey demek istemiyorum. (:

Maalesef amcamızın fotoğrafı çok eski ve büyütmeye, düzeltmeye çalıştım ama olmadı.
Bu bir görsel onarım aracıdır. Yapay zeka ile görselininiz kalitesini yükseltir. Görseli yükleyin ve sağdaki seçeneği 4X yapın. Bakalım faydası olacak mı?

Bu bir görsel onarım aracıdır. Yapay zeka ile görselininiz kalitesini yükseltir. Görseli yükleyin ve sağdaki seçeneği 4X yapın. Bakalım faydası olacak mı?

Bu minvalde çok yazılım denedim. AI. Image Enhancer, Topaz Gigapixel gibi yazılımlar da iyi ama resmin kalitesi neyse fotoğrafın kalitesi odur diye bilinir ya tam da onu yaşıyorum. İleri gidemiyorum.