Haluk Ekrem Özkaya
Başarılı
Arkadaşlar sallıyorum, mesela bana ait olan bir fotoğrafı kullanarak güzel bir kızla evlenmiş, takım elbiseli bir görselimi oluşturtmak istiyorum ama bunu nasıl yapacağım?
Google Bard'da resim desteği var hocam. Google Bard üzerinden yapabilirsiniz.Arkadaşlar sallıyorum, mesela bana ait olan bir fotoğrafı kullanarak güzel bir kızla evlenmiş, takım elbiseli bir görselimi oluşturtmak istiyorum ama bunu nasıl yapacağım?
Tamamdır hocam deniyorum, sağolasın.Google Bard'da resim desteği var hocam. Google Bard üzerinden yapabilirsiniz.
Bard Gemini oldu bu arada.Google Bard'da resim desteği var hocam. Google Bard üzerinden yapabilirsiniz.
Rica ederim.
Sonuçta gene aynı işlevleri görmüyor mu?
Evet ama bilgilendirmek istedim
Bard patates olmuş gençler :d Henüz görsel oluşturamadığım için bu konuda size yardımcı olamıyorum. diyorRica ederim.
Sonuçta gene aynı işlevleri görmüyor mu?
ideogram.ai kullanabilirsiniz. Ücretsiz versiyonu 25 fotoğraf oluşturmanıza izin veriyor, ve her defasında 4 fotoğraf çıktı alıyor (4 fotoğraf 1 tane olarak geçiyor)Bard patates olmuş gençler :d Henüz görsel oluşturamadığım için bu konuda size yardımcı olamıyorum. diyor
Teşekkürler.
İnternette görsel oluşturabilir yazıyordu hocam. Şu anlık mı oluşturamıyor yoksa hiç mi öyle bir özelliği yok diyor?Bard patates olmuş gençler :d Henüz görsel oluşturamadığım için bu konuda size yardımcı olamıyorum. diyor