Yapay zekâ ile oluşturduğum görseller nasıl?

Amaç? Klasik AI görselleri zaten.
Yani ben de anlamadım. Şimdi de AI ile oluşturduğum müzik veya fotoğraf nasıl söylemleri çıkmaya başladı. Hatta bunun müzik tarafı çok daha ilginç. AI'ya müzik yaptırıyor ve müzik bestecileri bu yapılan müziği analiz edip promptu giren arkadaşı övme noktasına kadar gidiyorlar. Yahu adam nota bilmez armoni bilmez AI'dan müzik yaptırmış neyini analiz ediyorsun

Ben özellikle karşıyım bu AI müzik işine. İleride sanatçılar adına bir şey kalmayacak piyasa altüst olacak hala AI müzikleri yapıyorlar

Bence daha yaratıcı bir arka plan ekleyebilirsin. Mesela Homelander ile kız bir yanardağın dibinde ışın kılıcı düellosu yapabilir.

Ben özellikle karşıyım bu AI müzik işine. İleride sanatçılar adına bir şey kalmayacak piyasa altüst olacak hala AI müzikleri yapıyorlar
Bir medya bestecisi olarak kesinlikle ben de karşıyım. Mecburi olarak artık biz de işimize entegre etmeye başladık. :/

Ben aslında komik mi diye konu açacaktım yanlışlıkla “nasıl?” yazmışım. Benim hatam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…