Oltran

Üstün
Makaleler
11
Selam,

Bakın hakikaten güzel olanlar var ama çoğu saçma, küfür ve yaşlılık üzerine kurulu zerre komik olmayan videolar. Saçma sapan röportajlar vesaire. Dediklerimi anlamışsınızdır.
Ne düşünüyorsunuz? Bu arada ben de yapay zeka kullanıyorum ancak bence kullandığım şeyler buna göre son derece yararlı.

DM kutusundan arkadaşlarım sürekli gönderiyor yararlı olanı da var absürt şekilde bizim kültürümüze uymayan gereksizlerde var, iş ve eğitim dünyasında kullanılmalı onun dışında bir düzenleme kısıtlama vs bir şey getirilmeli bu işe.

4 yaşındaki kuzenimin tüm tung tung sahur gibi olan şeyleri ezbere bilmesi biraz korkutucu. Çocuk "benim adım br br patapim" diye geziyor, nereden çıktı bunlar böyle.

Bu konuda aile de son derece suçlu. Çocuklar oyalansın diye bütün gün ellerine telefonu veriyorlar ve neleri izlediğini bilmiyorlar bile. Tamam onlara da hak veriyorum çocuk büyütmek kolay bir şey değil ancak en başından beri hiç telefona alıştırılmamalı ya da çocuklara yönelik uygulamalar açılıp başka uygulamaların açılması kilitlenmeli diye düşünüyorum.