Yapay zekâ ile oyun çevirisi yapan kişiler hangi aracı kullanıyorlar?

Evet ücretsiz yapabilirsin. Burası Gemini modelleri için API almanı sağlıyor ancak ücretsiz kullanabiliyorsun. Çok uzun bir süredir sadece burayı kullanıyorum.

Ama kullandığım şey flash modeli mi Pro modeli mi?

Ama kullandığım şey flash modeli mi Pro modeli mi?

Buradan istediğin modeli seçebilirsin. Şuanda güncel olan versiyonu bedava olarak kullanılabiliyor dediğim gibi. Eğer senden herhangi bir para isterse kartını vs bağlamanı istiyor zaten şuana kadar sadece tek bir modelde bu var o da yeni çıkan Nano banana pro paralı onun dışında nano banana ilk versiyonu hala ücretsiz şekilde kulllanabilirsin.

Zaten google hesabınla bağlanıyorsun herhangi bir kartını bağlayıp ücretli API linki oluşturmadığın sürece ücret istemeyecektir. Bedava kullanılabiliyor deneyebilirsin.

Allah Allah, enteresan. O zaman neden abonelik istiyor ki normalde? Herkes bunu kullanmaz mı? Arkadaki fark ne?

Allah Allah, enteresan. O zaman neden abonelik istiyor ki normalde? Herkes bunu kullanmaz mı? Arkadaki fark ne?
Burada 2 modeli karşılaştırma, gelen yanıtları değerlendirip raporlama, ince ayar yapma(temperature, vb) özellikleri açıp daha detaylı kullanma izin veriyor. Karşılığında ise modellerini geliştiriyorsun. Onlara katkı sağlıyorsun. Açıkçası benim tahminim ama Google Ai Studio bu kadar popüler olmadan önce Google'ın modelleri hep geriden geliyordu. Ne zaman burası daha popüler oldu. Google yeni modellerinde daha öne geçmeye başladı. Sonuçta yapay zekayı geliştiren kaynaklar azalıyor. Yeni bilgi bulmaları lazım. Gelecekte ne olur bilemem ama en azından modelleri istedikleri seviyeye gelene kadar bedava kalmaya devam edecektir.

Şimdi bir PDF'i çevirmeye başlayacağım gece, işimi görür mü dersin?
Bir limit ya da ne bileyim bir kısıtlama, sorun ile karşılaşır mıyım?

Şimdi bir PDF'i çevirmeye başlayacağım gece, işimi görür mü dersin?
Bir limit ya da ne bileyim bir kısıtlama, sorun ile karşılaşır mıyım?
Limit yok. Gerisi ne kadar iyi yapay zeka kullandığına bağlı. Benim işimi çok nadir çözemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…