ardayms Becerikli Katılım 8 Temmuz 2025 Mesajlar 128 Çözümler 4 Beğeniler 47 18 Ekim 2025 #1 ChatGPT ile bir web sitesi projesi yaptım fakat "Kayıt Ol" ve "Giriş Yap" butonları çalışmıyor. Kodları atabilirim ama çok uzun kodlar var. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2025
ChatGPT ile bir web sitesi projesi yaptım fakat "Kayıt Ol" ve "Giriş Yap" butonları çalışmıyor. Kodları atabilirim ama çok uzun kodlar var.
1 144 Üstün Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.557 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 8.187 18 Ekim 2025 #2 JavaScript kodunuzu HTML'ye şu şekilde entegre ettiniz mi? HTML: <script src="script.js"></script> Şunun gibi.
JavaScript kodunuzu HTML'ye şu şekilde entegre ettiniz mi? HTML: <script src="script.js"></script> Şunun gibi.
KS KS ardayms Becerikli Katılım 8 Temmuz 2025 Mesajlar 128 Çözümler 4 Beğeniler 47 18 Ekim 2025 #3 144 dedi: JavaScript kodunuzu HTML'ye şu şekilde entegre ettiniz mi? HTML: <script src="script.js"></script> Şunun gibi. Genişletmek için tıkla... Evet ettim. Birden fazla html dosyası var ve index.html aslında login.html, login.html ise index.html (sebebi netlify ilk index'i görüyor o yüzden)
144 dedi: JavaScript kodunuzu HTML'ye şu şekilde entegre ettiniz mi? HTML: <script src="script.js"></script> Şunun gibi. Genişletmek için tıkla... Evet ettim. Birden fazla html dosyası var ve index.html aslında login.html, login.html ise index.html (sebebi netlify ilk index'i görüyor o yüzden)
1 144 Üstün Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.557 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 8.187 18 Ekim 2025 #4 ardayms dedi: Evet ettim. Eki Görüntüle 193728 Birden fazla html dosyası var ve index.html aslında login.html, login.html ise index.html (sebebi netlify ilk index'i görüyor o yüzden) Genişletmek için tıkla... Örnek olarak verdiğim koda benzer bir JavaScript Ln'i varsa kodunuzda; JavaScript: element.addEventListener("click", myFunction); function myFunction() { document.getElementById("demo").innerHTML = "Hello World"; } olduğu JavaScript kodlarınızı atar mısınız? İnceleyelim bunu.
ardayms dedi: Evet ettim. Eki Görüntüle 193728 Birden fazla html dosyası var ve index.html aslında login.html, login.html ise index.html (sebebi netlify ilk index'i görüyor o yüzden) Genişletmek için tıkla... Örnek olarak verdiğim koda benzer bir JavaScript Ln'i varsa kodunuzda; JavaScript: element.addEventListener("click", myFunction); function myFunction() { document.getElementById("demo").innerHTML = "Hello World"; } olduğu JavaScript kodlarınızı atar mısınız? İnceleyelim bunu.
noby Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 902 Çözümler 2 Beğeniler 643 18 Ekim 2025 #5 Web tasarım için ChatGPT yerine Claude kullanın hocam. Ben tek promtla hatasız kod alıyorum.
Y ygzasln Becerikli Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 231 Çözümler 1 Beğeniler 50 18 Ekim 2025 #6 noby dedi: Web tasarım için ChatGPT yerine Claude kullanın hocam. Ben tek promtla hatasız kod alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ChatGPT codex şu an claude den daha iyi performans veriyor bence. Claude Code için ise bir şey diyemeyeceğim fakat claude sonnetten vs daha iyi
noby dedi: Web tasarım için ChatGPT yerine Claude kullanın hocam. Ben tek promtla hatasız kod alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ChatGPT codex şu an claude den daha iyi performans veriyor bence. Claude Code için ise bir şey diyemeyeceğim fakat claude sonnetten vs daha iyi