2 22693 Çalışkan Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 74 Beğeniler 77 20 Kasım 2025 #21 Hem evet hem hayır.
Stereo.Luigi99 Üstün İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.440 Makaleler 40 Çözümler 22 Beğeniler 4.119 Yer Mantar Krallığı 20 Kasım 2025 #22 Düzgün kullanıldığı sürece hayır. Mesela konusu ilgimi çekmeyen ama bir şekilde okuyup yutmam gereken bir kitabı birkaç saniyede kısa bir özete dökebilir, can sıkıntısından ve zaman israfından kurtarır.
Düzgün kullanıldığı sürece hayır. Mesela konusu ilgimi çekmeyen ama bir şekilde okuyup yutmam gereken bir kitabı birkaç saniyede kısa bir özete dökebilir, can sıkıntısından ve zaman israfından kurtarır.
Zipik Uzman Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 556 Çözümler 1 Beğeniler 361 22 Kasım 2025 #23 Reend dedi: Çoğu teknoloji gibi doğru kullanılırsa. En basit soruyu ve araştırmayı bile ChatGPT'ye sorarsan tabii tembelleştirir. @Zipik Seninde fikirlerini alalım ChatGPT delisi. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle evet tembelleştirir, ama tembelleşmek kötü bir şey midir ben evet diyemezdim açıkçası.
Reend dedi: Çoğu teknoloji gibi doğru kullanılırsa. En basit soruyu ve araştırmayı bile ChatGPT'ye sorarsan tabii tembelleştirir. @Zipik Seninde fikirlerini alalım ChatGPT delisi. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle evet tembelleştirir, ama tembelleşmek kötü bir şey midir ben evet diyemezdim açıkçası.