Testo Unit

Üstün
Makaleler
4
Sorum başlıktaki gibidir. Siz hayatınıza yapay zekayı nasıl entegre ettiniz? Veya "bak şu alanda destek alabilirsin" diyeceğiniz şeyler var mı? Zaten şu an ders özeti ve günlük sorular soruyorum. Benim asıl isteğim daha da entegre edip avantaj sağlamak. Her düşünce ve yoruma açığım.

Lisedeyken ders özeti çıkardığım zaman iki tane yapay zeka kullanıp, bana verdikleri cevabı birbiriyle karşılaştırıyordum. Daha uygun geleni de aralarından seçip düzeltilmesi gereken yerler varsa düzeltiyordum. Sadece bir tane yapay zeka ile çalışmanı tavsiye etmem doğrusu.

Lisedeyken ders özeti çıkardığım zaman iki tane yapay zeka kullanıp, bana verdikleri cevabı birbiriyle karşılaştırıyordum. Daha uygun geleni de aralarından seçip düzeltilmesi gereken yerler varsa düzeltiyordum. Sadece bir tane yapay zeka ile çalışmanı tavsiye etmem doğrusu.

Ders konusunda zaten çağ atlattı bana. 6 tane farklı yapay zeka kullanıyorum ders için. Ben daha çok günlük hayata entegre etmek istiyorum çünkü akademik manada problem yaşamıyorum.

Normal de bu tarz konularda basit cevaplar verip sorunu geçiştirmek istemem ama Yusuf İpek'in yapay zeka kullanımı ile ilgili birçok içeriği var.

Kendisinin bir de şöyle bir videosu var:

Ben videoyu izlemedim ama eminim video da yararlanabileceğin bir sürü tüyo vardır. Bir ara göz atmanı tavsiye ederim.

Capilot ile Chatgpt yi birbirine kırdırıyorum kavga ettiriyorum.

Capilot bildiğin devlet terbiyesi almış memur gibi konuşuyor ChatGPT sokakların yetiştirdiği belinde emanetle gezen çocuk misali sövüyor :LOL: