Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.567 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 22 Kasım 2025 #1 Artık yapay zeka, her yerden kendine bir yer edindi neredeyse. Ama bu kanser eden donanım yetersizliğine de son verir diye düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2025
Artık yapay zeka, her yerden kendine bir yer edindi neredeyse. Ama bu kanser eden donanım yetersizliğine de son verir diye düşünüyorum.
SpAwN Yetkin Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 157 Çözümler 2 Beğeniler 100 22 Kasım 2025 #2 AI önce cebimizi kanser etti RAM ve SSD fiyat artışını ona bağlıyorlarlar.
Rauf Uzman Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 636 Çözümler 3 Beğeniler 309 22 Kasım 2025 #3 Donanım yetersizliğinden kastınız bir oyun mu? Eğer oyun ise dönem tam kapanmaz, kısmi iyileştirme yapılır. Aksi takdirde ekran kartı üreticileri, işlemci üreticileri yeni mallarını daha az satacak ve kârı düşecek.
Donanım yetersizliğinden kastınız bir oyun mu? Eğer oyun ise dönem tam kapanmaz, kısmi iyileştirme yapılır. Aksi takdirde ekran kartı üreticileri, işlemci üreticileri yeni mallarını daha az satacak ve kârı düşecek.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.503 Çözümler 70 Beğeniler 5.460 Yer Haddonfield, Illinois 22 Kasım 2025 #4 Ömer_Yeter dedi: Artık yapay zeka, her yerden kendine bir yer edindi neredeyse. Ama bu kanser eden donanım yetersizliğine de son verir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Vermiyor mu zaten? DLSS.
Ömer_Yeter dedi: Artık yapay zeka, her yerden kendine bir yer edindi neredeyse. Ama bu kanser eden donanım yetersizliğine de son verir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Vermiyor mu zaten? DLSS.
KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.567 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 22 Kasım 2025 #5 Michael MYERS dedi: Vermiyor mu zaten? DLSS. Genişletmek için tıkla... Biz biraz eski toprağız hocam. yani donanımsal olarak. Ama ne bileyim? Belki yz, bizim de kapımızı çalar diye düşünreke bu konuyu açmak istedim.
Michael MYERS dedi: Vermiyor mu zaten? DLSS. Genişletmek için tıkla... Biz biraz eski toprağız hocam. yani donanımsal olarak. Ama ne bileyim? Belki yz, bizim de kapımızı çalar diye düşünreke bu konuyu açmak istedim.
2 22395 Çalışkan Katılım 3 Haziran 2025 Mesajlar 47 Beğeniler 11 22 Kasım 2025 #6 Ömer_Yeter dedi: Artık yapay zeka, her yerden kendine bir yer edindi neredeyse. Ama bu kanser eden donanım yetersizliğine de son verir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yapay Zekaya'da bir ton para ödüyoruz zaten. Yapay zekası iyi olan donanımı pahalıya satarlar.
Ömer_Yeter dedi: Artık yapay zeka, her yerden kendine bir yer edindi neredeyse. Ama bu kanser eden donanım yetersizliğine de son verir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yapay Zekaya'da bir ton para ödüyoruz zaten. Yapay zekası iyi olan donanımı pahalıya satarlar.
Syntax Üstün Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 1.838 Çözümler 10 Beğeniler 1.850 22 Kasım 2025 #7 Nasıl bir donanım yetersizliği? Pentium işlemci ile 600FPS CS2 oynamamızı sağlayacak gibi mi?
KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.567 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 22 Kasım 2025 #8 Syntax dedi: Nasıl bir donanım yetersizliği? Pentium işlemci ile 600FPS CS2 oynamamızı sağlayacak gibi mi? Genişletmek için tıkla... O kadar da gitmeye gerek yok. Yani son 5-6 senelik işlemcileri düşünelim.
Syntax dedi: Nasıl bir donanım yetersizliği? Pentium işlemci ile 600FPS CS2 oynamamızı sağlayacak gibi mi? Genişletmek için tıkla... O kadar da gitmeye gerek yok. Yani son 5-6 senelik işlemcileri düşünelim.
Syntax Üstün Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 1.838 Çözümler 10 Beğeniler 1.850 22 Kasım 2025 #9 Ömer_Yeter dedi: O kadar da gitmeye gerek yok. Yani son 5-6 senelik işlemcileri düşünelim. Genişletmek için tıkla... Masraflı olur diye düşünüyorum. Ama her şey olabilir.
Ömer_Yeter dedi: O kadar da gitmeye gerek yok. Yani son 5-6 senelik işlemcileri düşünelim. Genişletmek için tıkla... Masraflı olur diye düşünüyorum. Ama her şey olabilir.