Orange Head

Uzman
Makaleler
1
SORUNU DETAYLICA ANLATTIM TEK SEFERDE DOĞRU TAHMİN YAPTI VE NASIL FİLTREYİ TEMİZLEYECEĞİMİ ANLATTI.

1774009272225.webp

Ama biz daha pratik olsun diye YouTube’dan filtreyi nasıl temizleyeceğimizin videosunu açtık, abimle birlikte videodaki adımları tek tek yaptık. Sonuç: %100 düzeldi.

Kombici çağırsam sadece gelme-bakma parası 500–1000 TL, üstüne filtre temizliği diye işçilikle birlikte muhtemelen 3000 TL isterdi.

SORUNU DETAYLICA ANLATTIM TEK SEFERDE DOĞRU TAHMİN YAPTI VE NASIL FİLTREYİ TEMİZLEYECEĞİMİ ANLATTI.

Eki Görüntüle 234419

Ama biz daha pratik olsun diye YouTube’dan filtreyi nasıl temizleyeceğimizin videosunu açtık, abimle birlikte videodaki adımları tek tek yaptık. Sonuç: %100 düzeldi.

Kombici çağırsam sadece gelme-bakma parası 500–1000 TL, üstüne filtre temizliği diye işçilikle birlikte muhtemelen 3000 TL isterdi.
Çok güzel yapmışsınız. Ufak tefek şeyleri kendimiz yapmalıyız. Duy, priz, musluk kolu gibi şeylerin internette videoları var.

Eki Görüntüle 234419

Yardım ettiğine sevindim doğrusu.

Gerçekten bakım yapıyorsa fazla anormal sayılmaz. Verilen ücret sadece yapılan işe değil yol parası ve zamana da veriliyor.
Düzgün bakım yapıyorlar hocam, zam gelmeden önce kombi bakımi yaptırmıştık.
Beyaz eşya için yetkili servis yerine özel servisi çağrıyoruz, daha ucuza geliyor, dürüst iş yapıyorlar.