Yapay zeka sayesinde kombiyi tamir ettim

Orange Head

Uzman
Makaleler
1
SORUNU DETAYLICA ANLATTIM TEK SEFERDE DOĞRU TAHMİN YAPTI VE NASIL FİLTREYİ TEMİZLEYECEĞİMİ ANLATTI.

Ama biz daha pratik olsun diye YouTube’dan filtreyi nasıl temizleyeceğimizin videosunu açtık, abimle birlikte videodaki adımları tek tek yaptık. Sonuç: %100 düzeldi.

Kombici çağırsam sadece gelme-bakma parası 500–1000 TL, üstüne filtre temizliği diye işçilikle birlikte muhtemelen 3000 TL isterdi.

Çok güzel yapmışsınız. Ufak tefek şeyleri kendimiz yapmalıyız. Duy, priz, musluk kolu gibi şeylerin internette videoları var.

Yardım ettiğine sevindim doğrusu.

Dolandırıcı ustalar aman görmesin yoksa kime kilitleyecekler 300 liralık parçayı 6000 liraya?

3.000 TL'ye bakım mı olur? Bu sene temizliği 500'e hallettik.
l

3.000 TL'ye bakım mı olur? Bu sene temizliği 500'e hallettik.
l
Herkes onurlu, şerefli değil hocam... Geçen buzdolabı için servis çağırdık. Plastiği ılık su ile yıkayın demek için 1500 TL aldılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten bakım yapıyorsa fazla anormal sayılmaz. Verilen ücret sadece yapılan işe değil yol parası ve zamana da veriliyor.
Düzgün bakım yapıyorlar hocam, zam gelmeden önce kombi bakımi yaptırmıştık.
Beyaz eşya için yetkili servis yerine özel servisi çağrıyoruz, daha ucuza geliyor, dürüst iş yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…