XEfe.Bey Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Beğeniler 4.226 22 Mart 2026 #11 Orange Head dedi: Yapay zeka tapar falan mısınız? Gördüğüm en komik ve anlamı olmayan bir savunmaydı. Yapay zeka tabii ki internetten içerik araştırıp bana sunacak ama kaynağı vermek zorunda. ChatGPT bunu kaynak sormasanız bile yapıyor. Genişletmek için tıkla... Sakin olur musun lütfen, eleştirmek için yazmadım.
Orange Head dedi: Yapay zeka tapar falan mısınız? Gördüğüm en komik ve anlamı olmayan bir savunmaydı. Yapay zeka tabii ki internetten içerik araştırıp bana sunacak ama kaynağı vermek zorunda. ChatGPT bunu kaynak sormasanız bile yapıyor. Genişletmek için tıkla... Sakin olur musun lütfen, eleştirmek için yazmadım.
KS KS Orange Head Uzman Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 76 Makaleler 1 Beğeniler 141 22 Mart 2026 #12 XEfe.Bey dedi: Sakin olur musun lütfen, eleştirmek için yazmadım. Genişletmek için tıkla... özür dilerim
XEfe.Bey dedi: Sakin olur musun lütfen, eleştirmek için yazmadım. Genişletmek için tıkla... özür dilerim