E emre44 Uzman Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 261 Beğeniler 122 Çarşamba 21:59 #1 Arkadaşlar Marmara Üniversite'sinde gördüm, geçen yıl açılmış galiba. Pek anlamadım. Bunun normal yapay zekâ bölümlerinden farkı ne ve okunur mu? Son düzenleyen: Moderatör: Çarşamba 22:05
Arkadaşlar Marmara Üniversite'sinde gördüm, geçen yıl açılmış galiba. Pek anlamadım. Bunun normal yapay zekâ bölümlerinden farkı ne ve okunur mu?
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.683 Çözümler 14 Beğeniler 7.797 Çarşamba 22:09 #2 emre44 dedi: Arkadaşlar Marmara Üniversite'sinde gördüm, geçen yıl açılmış galiba. Pek anlamadım. Bunun normal yapay zekâ bölümlerinden farkı ne ve okunur mu? Genişletmek için tıkla... Pek bir bilgi yok, müfredatlarını YZV ve diğer AI bazlı bölümlerin müfredatıyla kıyaslamanız daha sağlıklı olur. Ayrıca bölüm yeni açıldığı için bölümün akademik kadrosuna da iyi bakın.
emre44 dedi: Arkadaşlar Marmara Üniversite'sinde gördüm, geçen yıl açılmış galiba. Pek anlamadım. Bunun normal yapay zekâ bölümlerinden farkı ne ve okunur mu? Genişletmek için tıkla... Pek bir bilgi yok, müfredatlarını YZV ve diğer AI bazlı bölümlerin müfredatıyla kıyaslamanız daha sağlıklı olur. Ayrıca bölüm yeni açıldığı için bölümün akademik kadrosuna da iyi bakın.