evrenim Becerikli Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 139 Makaleler 1 Beğeniler 122 9 Mart 2025 #1 Yapay zeka dunyada ve Turkiye'de yasaklanmali mi? Biliyorsunuz ki yapay zeka ile cok sey yapilabiliyor. Bunu iyi amacli kullanan insanlar varken, kotu amacli kullanan insanlarda var. Tartisalim. Not: Yasaklansin demiyorum. Yanlis anlasilmasin. Son düzenleme: 9 Mart 2025
Yapay zeka dunyada ve Turkiye'de yasaklanmali mi? Biliyorsunuz ki yapay zeka ile cok sey yapilabiliyor. Bunu iyi amacli kullanan insanlar varken, kotu amacli kullanan insanlarda var. Tartisalim. Not: Yasaklansin demiyorum. Yanlis anlasilmasin.
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.133 Makaleler 5 Çözümler 22 Beğeniler 5.292 9 Mart 2025 #2 Hayır, neden yasaklansın ki?
Z zelsy1903 Becerikli Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 331 Beğeniler 135 Yer Diyarbakır 9 Mart 2025 #3 evrenim dedi: Yapay zeka yasaklanmali mi? Genişletmek için tıkla... Hiçbir detay yok. Neden? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2025
HDDKullanıyorum Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.645 Yer İstanbul 9 Mart 2025 #4 evrenim dedi: Yapay zeka yasaklanmali mi? Biliyorsunuz ki yapay zeka ile cok sey yapilabiliyor. Bunu iyi amacli kullanan insanlar varken, kotu amacli kullanan insanlarda var. Tartisalim. Genişletmek için tıkla... Forumda mı? Ülkede mi? Dünyada mı?
evrenim dedi: Yapay zeka yasaklanmali mi? Biliyorsunuz ki yapay zeka ile cok sey yapilabiliyor. Bunu iyi amacli kullanan insanlar varken, kotu amacli kullanan insanlarda var. Tartisalim. Genişletmek için tıkla... Forumda mı? Ülkede mi? Dünyada mı?
alitoprak55 Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 524 Çözümler 2 Beğeniler 154 9 Mart 2025 #5 evrenim dedi: Yapay zeka yasaklanmali mi? Biliyorsunuz ki yapay zeka ile cok şey yapilabiliyor. Bunu iyi amacli kullanan insanlar varken, kotu amacli kullanan insanlarda var. Tartisalim. Genişletmek için tıkla... Bıçak ile yemekte yapabilirsin adamda öldürebilirsin. O zaman bıçakta yasaklansın.
evrenim dedi: Yapay zeka yasaklanmali mi? Biliyorsunuz ki yapay zeka ile cok şey yapilabiliyor. Bunu iyi amacli kullanan insanlar varken, kotu amacli kullanan insanlarda var. Tartisalim. Genişletmek için tıkla... Bıçak ile yemekte yapabilirsin adamda öldürebilirsin. O zaman bıçakta yasaklansın.
KS KS evrenim Becerikli Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 139 Makaleler 1 Beğeniler 122 9 Mart 2025 #6 Hermione Jean Granger dedi: Hayır, neden yasaklansın ki? Genişletmek için tıkla... zelsy1903 dedi: Hiçbir detay yok. Neden? Genişletmek için tıkla... alitoprak55 dedi: Bıçak ile yemekte yapabilirsin adamda öldürebilirsin. O zaman bıçakta yasaklansın. Genişletmek için tıkla... Sevgili arkadaslar, degerli arkadaslar, beni yanlis anladiniz. Ben yasaklansin demiyorum. Sadece sordum. Sakin.
Hermione Jean Granger dedi: Hayır, neden yasaklansın ki? Genişletmek için tıkla... zelsy1903 dedi: Hiçbir detay yok. Neden? Genişletmek için tıkla... alitoprak55 dedi: Bıçak ile yemekte yapabilirsin adamda öldürebilirsin. O zaman bıçakta yasaklansın. Genişletmek için tıkla... Sevgili arkadaslar, degerli arkadaslar, beni yanlis anladiniz. Ben yasaklansin demiyorum. Sadece sordum. Sakin.
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.343 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.354 Yer Denizli 9 Mart 2025 #7 Hayır.
Tahir.bin Uzman Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 849 Çözümler 1 Beğeniler 565 Yer Kayseri 9 Mart 2025 #8 Yok abi performans ödevini kim yapacak.
efebatiin Yetkin Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 2.393 Çözümler 7 Beğeniler 2.729 9 Mart 2025 #9 Arada soru soruyorum onu da yanlış cevaplıyor ama küfür edince anlıyor yasaklanmasın.
doiya Uzman Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 241 Çözümler 3 Beğeniler 116 9 Mart 2025 #10 Her ne kadar yapay zekaya çoğu zaman karşı olsam da herhangi bir sorunda ona gidiyorum. Her şey için çok geç, geri dönülemez. Kapatılmasın, kapatılamaz.
Her ne kadar yapay zekaya çoğu zaman karşı olsam da herhangi bir sorunda ona gidiyorum. Her şey için çok geç, geri dönülemez. Kapatılmasın, kapatılamaz.