Yapay zekadan nasıl para kazanılır?

Yer
Cintra
Günlük 20 ila 100 gibi cüzi rakamlar kazanmam yeterli. Bu sebeple bazı konuları ve bu işle ilgilenen insanları araştırdım. Misal, yapay zekaya korku hikayesi yaptırıp YT'ye atmak veya çocuk kitabı yazdırıp herhangi bir kuruluşa satmak gibi şeyler var. Ancak tam olarak nasıl yürüyor bilmiyorum.

Yapay zekaya kadin cizdirip Of'ye at. Yapay zeka kadina mesaj seslendirtip Facebook'ta dayi avla. En kolay ve verimli kazanc yontemleri bunlar.

Kağıt üstünde mantıklı gibi dursa da işleyiş olarak imkanı yok.

1. temel sorun: Of de kredi kartı bilgileri lazım ve hesabı hangi isim ile açtıysan onun kart bilgilerini girmen gerekiyor.
2. temel sorun: Bunu yapan kişi parası olmadığı için yapıyor, normal ücretsiz yapay zekalara istediğin şeyi ne yazık ki yaptıramıyorsun.
3. temel sorun: İllegal iş yapmayın, abi tavsiyesi.

2. temel sorun: Bunu yapan kişi parası olmadığı için yapıyor, normal ücretsiz yapay zekalara istediğin şeyi ne yazık ki yaptıramıyorsun.

Yanlış. Duzgun bir bilgisayarda NSFW goruntu olusturabilen yapay zekayi lokal olarak calistirabiliyorsun. Stable Diffusion modelleri var bu isi yapabilen.

Ek olarak her is yapilmasi icin birikim ister, onu da yapamiyorsa bu isleri yapmayi biraksin bence

2. temel sorundan kaybediyor, parası olmadığı için yapıyor teknik olarak iyi bir bilgisayarı yok demektir

Arkadaşla takıldık biraz sen üstüne alınma, yapabileceğin en basit şey metin yazıp yapay zekaya seslendirip Reels yüklemek.

Yapay zekaya nasıl seslendirteceğim? Ayrıca Reels videolarını kendimde yapabilirim. RX 6750XT ekran kartını aldıktan sonra ses iyileştirici uygulaması yardımıyla içerik üretmeyi planlıyorum. Çoğunlukla yapacağım içerikler: Felsefe, psikolojik analiz ve siyasi eleştiri olacak.

1. temel sorun: Of de kredi kartı bilgileri lazım ve hesabı hangi isim ile açtıysan onun kart bilgilerini girmen gerekiyor.
Arkadaş, kuzen, abla… Şahsen ben çok rahat çözerim kart işini. Konu sahibi çözemezse dayı tuzağına yönelebilir. Garanti çözüm.
Sermayesiz işe girişilmez. Kaz gelecek yerden tavuğu esirgemeyeceksin yeğenim.
3. temel sorun: İllegal iş yapmayın, abi tavsiyesi.
Bu daha çok ahlaki sorun.

Hocam bu konularda çok bilgili gibisiniz.
Tecrübeyle sabit. Bizim tecrübe yapay zeka değil ama çok da fark etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…