technoimam

Başarılı
Normalde Valorant'ın hile korumasını beğenirim ama bir şey fark ettim Vanguard yapay zekayı tespit edemiyor. Yolov5 veya V8 ile karakterler için eğitilirse obje detection ile bayağı bayağı hile yapabiliyor.
Evet normal hileler gibi adamın kafasını kod olarak tespit etmek daha sağlıklı ve daha kesin hızlı ama bu daha güvenli ve neredeyse doğal bir insan gibi.
Vanguard normalde mouse event gibi eventlerden yakaladığı gibi bu kod kullanımından yakalıyor ama burada bir insan gözü gibi karakterin konumunu bulmak var.
Yanınızda veya bir kafe de açsam oynasam herkes kendim iyi oynuyorum zanneder.

Not: Yolo kurup denemeyin tabii ki Pillow gibi kullanımlarınızı fark eder bypass edilmezse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kernel seviyesi hileleri halihazirda var, onun da ustunde USB hub gibi davranan hileler de. Hilelerin onune gecmek imkansiza yakin bir sey. Ayrica dediginiz sey yanlis cunku hileler her zaman tespit edilebilir cunku hileyi kullanan kisiler bizim gibi insan. Illa ki bir yerde bir hatasi olacak ve yakalanacak.

Kernel seviyesi hileleri halihazirda var, onun da ustunde USB hub gibi davranan hileler de. Hilelerin onune gecmek imkansiza yakin bir şey. Ayrica dediginiz şey yanlış cunku hileler her zaman tespit edilebilir cunku hileyi kullanan kisiler bizim gibi insan. İllaki bir yerde bir hatasi olacak ve yakalanacak.

Bahsettiğim de bu bu hile illaki yakalanır ama aim alması çok insansı oluyor mesela Vanguard o X ve Y kordinatlarına mouse götürmeni inceleyebilir ve bu yazılımsa her defasında belirli şekilde ve noktaya götürürür. Ama bu çok insansı kafanın kordinatlarına değil gördüğü resmin o an denk gelen konumuna götürüyor. Ayrıca 600 euro hile ile kıyasladım bu daha zor yakalanıyor aynı pypass ile. Diğerinde raporlanma oranın 2 kat fazla.

Mesela kullanıcıya 2 hileyi de verdin diyelim. Kod olanı tuşa basınca adam daha kapıda 1 pixelini gösterdiğinde kafa atıyor bunu smooth a alsanda biraz yavaş ve belli ediyor ama yapay zeka bunu görünce yapıyor aynı insan gibi. Rapor konusunda birçok kişinin smooth kullanmadığını da düşünürsek bence daha iyi kaldım ki iyi olmasa dahi ücretsiz ve basit aç kullan. Kod bilmene yakalanmadan kod yazmaya çalışmana gerek yok.

Bahsettiğim de bu bu hile illaki yakalanır ama aim alması çok insansı oluyor mesela Vanguard o X ve Y kordinatlarına mouse götürmeni inceleyebilir ve bu yazılımsa her defasında belirli şekilde ve noktaya götürürür.
İşte buradaki sıkıntı hilelerin her zaman belli bir noktaya götürmek zorunda kalmaması. Belirli bir alan içerisinde rastgele koordinatlara da ateş ettirebilirler, bazen sekmesini de sağlayabilirler.