technoimam
Başarılı
Normalde Valorant'ın hile korumasını beğenirim ama bir şey fark ettim Vanguard yapay zekayı tespit edemiyor. Yolov5 veya V8 ile karakterler için eğitilirse obje detection ile bayağı bayağı hile yapabiliyor.
Evet normal hileler gibi adamın kafasını kod olarak tespit etmek daha sağlıklı ve daha kesin hızlı ama bu daha güvenli ve neredeyse doğal bir insan gibi.
Vanguard normalde mouse event gibi eventlerden yakaladığı gibi bu kod kullanımından yakalıyor ama burada bir insan gözü gibi karakterin konumunu bulmak var.
Yanınızda veya bir kafe de açsam oynasam herkes kendim iyi oynuyorum zanneder.
Not: Yolo kurup denemeyin tabii ki Pillow gibi kullanımlarınızı fark eder bypass edilmezse.
Evet normal hileler gibi adamın kafasını kod olarak tespit etmek daha sağlıklı ve daha kesin hızlı ama bu daha güvenli ve neredeyse doğal bir insan gibi.
Vanguard normalde mouse event gibi eventlerden yakaladığı gibi bu kod kullanımından yakalıyor ama burada bir insan gözü gibi karakterin konumunu bulmak var.
Yanınızda veya bir kafe de açsam oynasam herkes kendim iyi oynuyorum zanneder.
Not: Yolo kurup denemeyin tabii ki Pillow gibi kullanımlarınızı fark eder bypass edilmezse.
Son düzenleyen: Moderatör: