Veira

Başarılı
Bonus Genç'te limit artmadığından geçmeyi planlıyorum. Yapı Kredi uygulamasında 20 bin TL limitiniz onaylandı yazıyor fakat pratikte de başvurunca verirler mi bilemedim.

Öğrenci olandan aidat alınmıyormuş sanırım sadece. Garanti gibi fark etmez demiyor Yapı Kredi.

Uzun lafın kısası bu kartı kullanan var mı? Memnun musunuz ve limitiniz ne? Limit konusunu sorma nedenim malumunuz öğrenci kartlarına pek bonkör davranmıyor bankalar. Aidatsız kart düşündüm fakat onların da taksit avantajlarından mahrum kalma durumları var. Aidatlı kartla da uğraşmak istemiyorum, ileride bakarım. Ondan dolayı YKB öğrencilere bonkör mü öğrenmek istiyorum.

Vallahi sadece benim için mi öyleydi bilmiyorum ama Ziraat bana ₺250.000 limitli kart verirken Play kartımın limitini ₺10.000 zor yapmıştım. Şu an Yapı Kredi'nin aidatlı bir kartını kullanıyorum, limitim ₺15.000 ve yükseltmiyorlar.

Vallahi sadece benim için mi öyleydi bilmiyorum ama Ziraat bana ₺250.000 limitli kart verirken Play kartımın limitini ₺10.000 zor yapmıştım. Şu an Yapı Kredi'nin aidatlı bir kartını kullanıyorum, limitim ₺15.000 ve yükseltmiyorlar.
O bazılarına oluyor evet. Bazı bankalar sanki o bankaya soygun yapmışsın gibi davranıyor. Garanti kredi kartını 1 yıldır kullanıyorum ve her ay limiti doldurup ekstrede ödüyorum. Limit yerinde sayıyor ve aşırı az.

Örneğin Garanti babama 10 bin TL limitli kart verdi ve arttırmadı. Halbuki Yapı Kredi'de 1M limitli kartı var ve daha da arttıralım mı diyorlar. :D

Uzun süredir kullanıyorum ama limiti 49950'de sabit tutuyorum. Normal kredi kartı, Yapıkredi uzun zamandır sadece normal bir banka gibi davranıyor. Ekstrem kampanya veya bir yönle gelmiyor. Arayüz olarak sevdiğim için kullanıyorum. Onun haricinde neredeyse her yerde taksit çoğu yerde peşin fiyatına taksit imkanı oluyor. Aidat çıkıyor 2 senedir %60 civarını geri alabiliyorum.

Onun haricinde neredeyse her yerde taksit çoğu yerde peşin fiyatına taksit imkanı oluyor.
En çok kullanmak isteme sebebim bu. Taksit öğrenci için veli nimet oluyor açıkçası.

Kampanyalarını ufaktan inceledim de güzel geldi bana. Bonus Genç'ten bile daha iyi diyebilirim. Kampanya olarak genelde Garanti bilinir normalde.

İş Bankası 126 bin TL limit verdi. 😀 Maximum'a mı başvursam bilemedim.

Son düzenleme:
Şu anlık çalışan maximum genç veriyor bana. Aidat alınıyor sanırım ondan. Aidatsız maximum'a başvuracağım.
Aidatsız kartlar kampanyaların hepsinden taksitlerinde çoğundan muaf oluyor bilgin olsun. Sitesinde öyle değilmiş gibi davranılsa da çekilen muamele ekteki gibi. Ben anneme bir telefon aldım geçen gün kampanya ile 2000 Maxipuan hediye gelecek mesela. 1300 aidat 700-800ü Maxi puan olarak alınabiliyor yani kalan tutarı gözden çıkarıyorum bir yılda.
Screenshot_20260514_204407_Chrome.webp

Aidatsız kartlar kampanyaların hepsinden taksitlerinde çoğundan muaf oluyor bilgin olsun. Sitesinde öyle değilmiş gibi davranılsa da çekilen muamele ekteki gibi. Ben anneme bir telefon aldım geçen gün kampanya ile 2000 MaxiPuan hediye gelecek mesela. 1300 aidat 700-800ü Max'i puan olarak alınabiliyor yani kalan tutarı gözden çıkarıyorum bir yılda.Eki Görüntüle 249346
700-800 maxi puan veriyorlarsa iyiymiş fakat bana o muameleyi çekerler mi bilemedim. Sonuç olarak İş Bankasında bir geçmişim yok. Aldığım ilk kart için aidat iadesi/iadenin bir kısmını sağlarlar mı bilemiyorum. Risk almayan viski içemez. Deneyeceğiz. 😀