Bilmem kaçıncıya salıyor bıktım artık. LED'le beraber gelen yapışkan zaten çöp, kaliteli çift taraflı bantla denedim onda da tutmuyor. Ne önerirsiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2025
Hangi tür çift taraflıyla denedin?
Kırmızı bir şeydi.
Masa yüzeyindeki pürüzü artırarak daha yapış yapış olan bir bant tercih etmeni.Bilmem kaçıncıya salıyor bıktım artık. LED'le beraber gelen yapışkan zaten çöp, kaliteli çift taraflı bantla denedim onda da tutmuyor. Ne önerirsiniz?
Eki Görüntüle 243758
M3 muhtemelen.
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim o tuttu biraz beklemek gerekiyor yesin diye.
Bastır tut elinle.
O olmazsa bu pvc kablo saklamaları oluyorya ondan yapıştır yapışmazsa ona vida at içinden geçir.
Bastır tut elinle.
O olmazsa bu pvc kablo saklamaları oluyorya ondan yapıştır yapışmazsa ona vida at içinden geçir.
Çivili Kablo Tutucu Kablo
Bende aynı sorundan sıkılmıştım aldım bundan her yere çaktım artık düşmüyor kaç tane çift taraflı denedim salıyor zamanla 10 metre gittim bunun yardımı ile tavanda taş gibi oldu.
Masamın altınada çaktım aynısından çok sağlam.
Bende aynı sorundan sıkılmıştım aldım bundan her yere çaktım artık düşmüyor kaç tane çift taraflı denedim salıyor zamanla 10 metre gittim bunun yardımı ile tavanda taş gibi oldu.
Çivili Kablo Tutucu Kablo
Bu da iyi fikir ama çakarken dikkat et hızlı çakarsan masada çatlak oluşturabilirsin.
Bu da iyi fikir ama çakarken dikkat et hızlı çakarsan masada çatlak oluşturabilirsin.
Çok ince masalara yaparken dikkatli olmak lazım masanın etli yerine çakılması gerekli kenarlara çakarsanız çatlatır.