Alifer

Uzman
Amazon'dan prime indirimleri kapsamında kardeşime S9 FE+ Lavanta rengi ürünü 14.099 TL'ye satın aldıktan sonra ürün 4-5 gün boyunca yaklaşık ~13.300 bandında satışa sunuldu. Ben de neredeyse her zaman iyi niyetli olan bir firmanın böyle çocukça hareketler sergilemeyeceğini düşünerek iade etmedim. Hem kargoya vermekle uğraşmak istemedim, hem de yazık yani ürün kullanılmış duruma düşüyor, bu sefer bir alt piyasada satılıyor vesaire. Dedim kılıf alırım bir de kardeşime o hediye çekiyle. Birkaç gün önce ise hesabıma yatan hediye çeki miktarının 10 tl olduğunu gördüm.

Sizden tek ricam, eğer o 4-5 gün içerisinde bu ürünü almış birisiyseniz benimle bu fiyattan aldığınızın ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz? Gerçekten rezil rüsva etmek istiyorum eğer ki böyle bir şey yaptılarsa. 4 gün boyunca bu ürünün o fiyattan satışının gerçekleşmemesi imkansıza yakın.

Epey.com üzerinden bahsedilen fiyat düşüşünü de görebilirsiniz.

Son düzenleme:
Yanlışlık olmuş gibi, normalde 800TL'lik, en azından 500TL'lik vermeleri lazımdı, bu zamana kadar benim başıma hep böyle geldi, müşteri temsilcisi ile konuş bence.

Yanlışlık olmuş gibi, normalde 800TL'lik, en azından 500TL'lik vermeleri lazımdı, bu zamana kadar benim başıma hep böyle geldi, müşteri temsilcisi ile konuş bence.
Konuyu açmadan önce konuştum, sürekli sistem otomasyon biz bir şey yapamıyoruz ve hatta o dönemde satılan fiyatı da göremiyoruz cevabını aldım.

Halbuki akakçe ve epey gibi üçüncü parti siteler bile bunun verisini tutuyor, dalga geçiyorlar resmen.

Ayrıca prime indirimleri döneminde yaptığım bir görüşmede xx fiyata iki gün önce satıldığı gözüküyor denmişti. Yani gayet güzel görebiliyorlar. (Başka bir ürün için)

Normalde satıcının Amazon olduğu durumda aradaki fark direkt olarak hediye çeki olarak tanımlanıyordu. Benim deneyimim de bu yönde. Sanırım son zamanlarda değişikliğe gitmişler zira bundan tek şikayetçi olan siz değilsiniz, başka forumlarda başka insanlar da hediye çeklerini hiç almamış veya sizin gibi eksik almışlar. Garip.

Amazon lideriyle görüşene kadar uğraş müşteri hizmetleriyle. Amazon lideri çözüyor böyle sorunları.