S Stardew Valley Deneyimli Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 566 Beğeniler 331 Yer Krasnoyarsk 13 Aralık 2025 #1 Rusya 3 olabilir ya da Kıbrıs 2 olabilir İtalya'da 4 olabilir.
2 29591 Becerikli Katılım 10 Aralık 2025 Mesajlar 111 Makaleler 2 Beğeniler 131 13 Aralık 2025 #2 Yaşam seviyesi = Para. Kırmızıya koyduğun yerde paran olsa yaşam seviyen 5 olur.
KS KS S Stardew Valley Deneyimli Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 566 Beğeniler 331 Yer Krasnoyarsk 13 Aralık 2025 #3 29591 dedi: Yaşam seviyesi = Para. Kırmızıya koyduğun yerde paran olsa yaşam seviyen 5 olur. Genişletmek için tıkla... Moldova zaten Avrupa'daki en fakir ülke.
29591 dedi: Yaşam seviyesi = Para. Kırmızıya koyduğun yerde paran olsa yaşam seviyen 5 olur. Genişletmek için tıkla... Moldova zaten Avrupa'daki en fakir ülke.
2 29591 Becerikli Katılım 10 Aralık 2025 Mesajlar 111 Makaleler 2 Beğeniler 131 13 Aralık 2025 #4 Stardew Valley dedi: Moldova zaten Avrupa'daki en fakir ülke. Genişletmek için tıkla... Onu demiyorum. Moldova'da yaşıyorsun ama paran çok sen şimdi 1 misin? 5 misin?
Stardew Valley dedi: Moldova zaten Avrupa'daki en fakir ülke. Genişletmek için tıkla... Onu demiyorum. Moldova'da yaşıyorsun ama paran çok sen şimdi 1 misin? 5 misin?
KS KS S Stardew Valley Deneyimli Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 566 Beğeniler 331 Yer Krasnoyarsk 13 Aralık 2025 #5 29591 dedi: Onu demiyorum. Moldova'da yaşıyorsun ama paran çok sen şimdi 1 misin 5 misin? Genişletmek için tıkla... Yaşam kaliteside var, eğitim seviyesi, güvenlik, İngilizce bilen sayısı, say say bitmez sende o zamam Kuzey Kore'de zengin olarak yaşayabilirsen yaşa.
29591 dedi: Onu demiyorum. Moldova'da yaşıyorsun ama paran çok sen şimdi 1 misin 5 misin? Genişletmek için tıkla... Yaşam kaliteside var, eğitim seviyesi, güvenlik, İngilizce bilen sayısı, say say bitmez sende o zamam Kuzey Kore'de zengin olarak yaşayabilirsen yaşa.
U Uranos Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 1.938 Çözümler 2 Beğeniler 1.367 Yer Adana 13 Aralık 2025 #6 Kısmen doğru gibi, ama Rusya’da 1.seviyede olmalıydı.
KS KS S Stardew Valley Deneyimli Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 566 Beğeniler 331 Yer Krasnoyarsk 13 Aralık 2025 #7 Uranos dedi: Kısmen doğru gibi ama Rusya'da 1.seviyede olmalıydı. Genişletmek için tıkla... Abartmayın hocam, Fransa, İngiltere, Almanya varken Rusya mı olacak? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2025
Uranos dedi: Kısmen doğru gibi ama Rusya'da 1.seviyede olmalıydı. Genişletmek için tıkla... Abartmayın hocam, Fransa, İngiltere, Almanya varken Rusya mı olacak?
2 29591 Becerikli Katılım 10 Aralık 2025 Mesajlar 111 Makaleler 2 Beğeniler 131 13 Aralık 2025 #8 Stardew Valley dedi: Yaşam kaliteside var, eğitim seviyesi, güvenlik, İngilizce bilen sayısı, say say bitmez sende o zamam Kuzey Kore'de zengin olarak yaşayabilirsen yaşa. Genişletmek için tıkla... Paran varsa güzel yerlerde eğitim alabilirsin. İngilizce bilmenin yaşam kalitesi ile alakası yok. Bunu da para verip kursa giderek öğrenebilirsin. Paran varsa suçların az işlendiği muhitlerde ikamet edebilirsin.
Stardew Valley dedi: Yaşam kaliteside var, eğitim seviyesi, güvenlik, İngilizce bilen sayısı, say say bitmez sende o zamam Kuzey Kore'de zengin olarak yaşayabilirsen yaşa. Genişletmek için tıkla... Paran varsa güzel yerlerde eğitim alabilirsin. İngilizce bilmenin yaşam kalitesi ile alakası yok. Bunu da para verip kursa giderek öğrenebilirsin. Paran varsa suçların az işlendiği muhitlerde ikamet edebilirsin.
U Uranos Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 1.938 Çözümler 2 Beğeniler 1.367 Yer Adana 13 Aralık 2025 #9 Stardew Valley dedi: Abartmayın hocam, Fransa, İngiltere, Almanya varken Rusya mı olacak? Genişletmek için tıkla... Rusya ne kadar soğuk ve depresif bir ülke haberiniz var mı? Ayrıca Fransa, İngiltere, Almanya gayet yaşanılası ülkeler. Neden 1.seviyede olsun?
Stardew Valley dedi: Abartmayın hocam, Fransa, İngiltere, Almanya varken Rusya mı olacak? Genişletmek için tıkla... Rusya ne kadar soğuk ve depresif bir ülke haberiniz var mı? Ayrıca Fransa, İngiltere, Almanya gayet yaşanılası ülkeler. Neden 1.seviyede olsun?
KS KS S Stardew Valley Deneyimli Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 566 Beğeniler 331 Yer Krasnoyarsk 13 Aralık 2025 #10 29591 dedi: Paran varsa güzel yerlerde eğitim alabilirsin. İngilizce bilmenin yaşam kalitesi ile alakası yok. Bunu da para verip kursa giderek öğrenebilirsin. Paran varsa suçların az işlendiği muhitlerde ikamet edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman sizi Kuzey Kore ve Eritre'ye bekliyorum, paranız olacak ama onu söyleyeyim. Uranos dedi: Rusya ne kadar soğuk ve depresif bir ülke haberiniz var mı? Ayrıca Fransa, İngiltere, Almanya gayet yaşanılası ülkeler. Neden 1.seviyede olsun? Genişletmek için tıkla... Ben yanlış anladım hocam. Ben 1. seviye derken en iyi ülkelerden bahsediyorum sandım, benim hatam. Evet Rusya 1. seviye olabilir. Almanya, Fransa, İngiltere 5. seviye olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2025
29591 dedi: Paran varsa güzel yerlerde eğitim alabilirsin. İngilizce bilmenin yaşam kalitesi ile alakası yok. Bunu da para verip kursa giderek öğrenebilirsin. Paran varsa suçların az işlendiği muhitlerde ikamet edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman sizi Kuzey Kore ve Eritre'ye bekliyorum, paranız olacak ama onu söyleyeyim. Uranos dedi: Rusya ne kadar soğuk ve depresif bir ülke haberiniz var mı? Ayrıca Fransa, İngiltere, Almanya gayet yaşanılası ülkeler. Neden 1.seviyede olsun? Genişletmek için tıkla... Ben yanlış anladım hocam. Ben 1. seviye derken en iyi ülkelerden bahsediyorum sandım, benim hatam. Evet Rusya 1. seviye olabilir. Almanya, Fransa, İngiltere 5. seviye olabilir.