Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 27 Ocak 2024
- Makaleler
- 7
Oldukca guzel. Serinin hayrani olarak begendim. Diger enstrumanlari da katarsaniz atmosfere ciddi katkisi olacaktir ve daha guzel olacaktir sarki, inaniyorum.
Son kısımda ilk oyuna respect amacıyla piyano ile çaldım. Ama genel olarak farklı enstrümanlar katkı sağlayabilir. Eleştiri için teşekkürler.Oldukca guzel. Serinin hayrani olarak begendim. Diger enstrumanlari da katarsaniz atmosfere ciddi katkisi olacaktir ve daha guzel olacaktir sarki, inaniyorum.
Fena değil.
Hocam arkaya vokale uygun Gülpembe'nin rock cover'ını demek istemiştim. Dilerseniz profile geçelim.@Oltran Dediğini tam anlamadım şarkıyı cover mı yapayım? yoksa yeni bir beste mi yapayım?
Profile mesaj yazamıyorum.Hocam arkaya vokale uygun Gülpembe'nin rock cover'ını demek istemiştim. Dilerseniz profile geçelim.
Neyse hocam boş verin o zaman. Müzik için ellerinize sağlık. Ben beğendim şahsen.
Sistem izin vermiyor hocam yanlış anlaşılma olmasın. Kendi profilime de mesaj yazamıyorumNeyse hocam boş verin o zaman. Müzik için ellerinize sağlık. Ben beğendim şahsen.
Yok anladım hocamSistem izin vermiyor hocam yanlış anlaşılma olmasın. Kendi profilime de mesaj yazamıyorum