Detaylar
Kim cevapladı?Korkunc.
Çok başarısız anlamında mı yoksa şarkının teması anlamında mı?
Durust olup nezaketi bir kenara birakiyorum, kendi fikrimi soyleyecek olursam basarisizligin icinde bile basari az da olsa var sanirim. Tonlaman, beatin, sozlerin gercekten kotu olmus. Neden 2000'lerin basinda Turkiye'de Rap'in sadece "hizli soylemeden" ibaret oldugu sanilan ve o anlayisa sahip kisilerin parcalari gibi bir sarki yapma ihtiyaci duydun anlamis degilim.Çok başarısız anlamında mı yoksa şarkının teması anlamında mı?
İhtiyaçtan ziyade sadece anlık bir ilhamla yapmak istemiştim sanırım, dürüst yorumun için teşekkürler.Durust olup nezaketi bir kenara birakiyorum, kendi fikrimi soyleyecek olursam basarisizligin icinde bile basari az da olsa var sanirim. Tonlaman, beatin, sozlerin gercekten kotu olmus. Neden 2000'lerin basinda Turkiye'de Rap'in sadece "hizli soylemeden" ibaret oldugu sanilan ve o anlayisa sahip kisilerin parcalari gibi bir sarki yapma ihtiyaci duydun anlamis degilim.
Sağ olun vaktiniz için.Benim hoşuma gitmedi pek. Burada paylaştığın bir önceki şarkın daha iyiydi. Beat olarak ve tonlama olarak.
sndwchmaker
Yetkin
Sample ve skit beklentimi çok yükseltti ama giriş ve beatin devamıyla hayal kırıklığına uğradım. Sanırım burada genel problem, bir heves doğrultusunda iş olsun diye iş yapmak. Bence insan kalem kağıt alıp bir masaya oturduktan sonra iyi bir şarkı yazmayı beklememeli. Senin için nasıl bir süreçti bilmiyorum ama bana biraz zorlama, yazılmış olsun diye yazılmış gibi geldi. Ben yine de yapmaya çalıştığın tarzı anladım. Genel tavsiyem, ne özgün olmak için kas ne de bir şeye çok özen. Biraz ondan, biraz bundan, biraz da senden derken yolunu zamanla bu şekilde bulacaksın. Ve bu yaptığın boşa harcanmış bir emek olarak görme. Emin ol, bundan çok daha kötü işler çıkış yapıp milyonlar tarafından dinleniyor. 
Saygı duyuyorum ve geliştikçe çok iyi olacağını, potansiyelinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Başarılar.
Saygı duyuyorum ve geliştikçe çok iyi olacağını, potansiyelinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Başarılar.