RamKokusuSeven 12
Başarılı
Selamlar, uygulamanın hepsi bitti, biraz çeşitlendirmesi kaldı. Fakat Play Store bizden 12 test kullanıcısı istiyor. iOS MacBook istiyor zaten. Ne yapabilirim? Nerede yayınlarım?
12 test kullanıcısı derken nasıl ? Ben test edebilirim.Selamlar, uygulamanın hepsi bitti, biraz çeşitlendirmesi kaldı. Fakat Play Store bizden 12 test kullanıcısı istiyor. iOS MacBook istiyor zaten. Ne yapabilirim? Nerede yayınlarım?
12 test kullanıcısını test programına dahil edip 14 gün boyunca aralıksız kullanmaları lazım.12 test kullanıcısı derken nasıl ? Ben test edebilirim.
Tamam, 11 kişi daha bulursanız ben test ederim.12 test kullanıcısını test programına dahil edip 14 gün boyunca aralıksız kullanmaları lazım.
Bunu yaptıktan sonra bile başvuru formu yollamam lazım. Bu yüzden konu açtım, nasıl başka yerde yayımlarım? Yada nasıl yayımlayabilirim?
Maalesef bilgim yok. GitHub falan aklıma geliyor.Bunu yaptıktan sonra bile başvuru formu yollamam lazım. Bu yüzden konu açtım, nasıl başka yerde yayımlarım? Yada nasıl yayımlayabilirim?
Para kazanmam lazım. Web yayınlarım büyük ihtimalle.
Selam, uygulamanın hepsi bitti, biraz çeşitlendirmesi kaldı. Fakat Play Store bizden 12 test kullanıcısı istiyor. iOS MacBook istiyor zaten. Ne yapabilirim? Nerede yayınlarım?