Bronzen Başarılı Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 368 Çözümler 1 Beğeniler 78 29 Ocak 2026 #1 Altın bugün bir anda düşmeye başladı. Borsayı yarın etkiler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2026
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.985 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.076 29 Ocak 2026 #2 Bu konuya ciddi bir cevap vermeyi düşünen olursa rapor sistemi üzerinden bize ulaşabilir. Konu mizah kategorisinde değil ancak gelen cevaplar tamamen mizah üzerine kurulu.
Bu konuya ciddi bir cevap vermeyi düşünen olursa rapor sistemi üzerinden bize ulaşabilir. Konu mizah kategorisinde değil ancak gelen cevaplar tamamen mizah üzerine kurulu.
Michael Scofield Uzman Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 685 Çözümler 5 Beğeniler 316 Yer Antalya 29 Ocak 2026 #3 Bronzen dedi: Altın bugün bir anda düşmeye başladı. Borsayı yarın etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam altının artması borsayı bazen aynı yönde bazen tersi yönde etkileyebiliyor. Yarının açılışına bakarak konuşursak daha net olur.
Bronzen dedi: Altın bugün bir anda düşmeye başladı. Borsayı yarın etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam altının artması borsayı bazen aynı yönde bazen tersi yönde etkileyebiliyor. Yarının açılışına bakarak konuşursak daha net olur.
KS KS Bronzen Başarılı Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 368 Çözümler 1 Beğeniler 78 29 Ocak 2026 #4 Michael Scofield dedi: Merhaba hocam altının artması borsayı bazen aynı yönde bazen tersi yönde etkileyebiliyor. Yarının açılışına bakarak konuşursak daha net olur. Genişletmek için tıkla... Cahilliğimden dolayı özür diliyorum ve cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
Michael Scofield dedi: Merhaba hocam altının artması borsayı bazen aynı yönde bazen tersi yönde etkileyebiliyor. Yarının açılışına bakarak konuşursak daha net olur. Genişletmek için tıkla... Cahilliğimden dolayı özür diliyorum ve cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
Michael Scofield Uzman Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 685 Çözümler 5 Beğeniler 316 Yer Antalya 29 Ocak 2026 #5 Bronzen dedi: Cahilliğimden dolayı özür diliyorum ve cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam böyle bir şey diyerek kendinize saygısızlık etmeyin lütfen. Gayet normal bir soru sormuşsunuz bunda bir cahillik yok. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2026
Bronzen dedi: Cahilliğimden dolayı özür diliyorum ve cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam böyle bir şey diyerek kendinize saygısızlık etmeyin lütfen. Gayet normal bir soru sormuşsunuz bunda bir cahillik yok.