Yarın düzenlenecek olan matematik sınavı için yetersiz hissediyorum, ne yapabilirim?

ToprakElgz

Becerikli
9. sınıf matematik sınavı bu yıl ortak ve ben yarın olacak sınav hakkında hiç bir şey bilmiyorum. Nereden ne çalışmalıyım, yol gösterirseniz sevinirim.

Konular neyse yapabildiğin kadar çalış. Ama yüksek almayı bekleme. Matematik son güne bırakılacak ders değil özellikle hiçbir şey bilmiyorsan. Sadece dersi dinlesen ve anlasan son gün çalışma yeterdi.

9. sınıf matematik sınavı bu yıl ortak ve ben yarın olacak sınav hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Nereden ne çalışmalıyım, yol gösterirseniz sevinirim.
Senin sınav çalışma düzeyini bilmemekle beraber, yani nasıl tarzda çalışırsın falan gibi sana önerim şu olur.
Deneme çöz, en az 2 saat gerçek sınavmış gibi ara vererek ve molalı. Takıldığın konuları 10 dakikalık videolardan izle ve aynı denemeyi tekrar çöz, hatalarını düzelt derim ben.

Hiç bir şey bilmemekten kasıt güncel konuları bilmiyorum hocam. Matematik yapmakta sorun yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…