Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 722 Çözümler 2 Beğeniler 416 Yer Adana 25 Nisan 2026 #1 Sadece bilgilendirmek istedim inançlılar dua edip inançsızlar iyi dileklerde bulunursa çok sevinirim. Sınav: İOKBS (bursluluk)
Sadece bilgilendirmek istedim inançlılar dua edip inançsızlar iyi dileklerde bulunursa çok sevinirim. Sınav: İOKBS (bursluluk)
U Uranos Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 1.937 Çözümler 2 Beğeniler 1.366 Yer Adana 25 Nisan 2026 #2 Başarılar dostum, bu sınavın tam mantığı ve amacı ne? Bilmediğimden sordum.
cenazeyebekleriz Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.944 Makaleler 10 Çözümler 27 Beğeniler 3.960 Yer Aydın 25 Nisan 2026 #3 Sadece_Emir dedi: İnançlılar dua edip inançsızlar iyi dileklerde bulunursa çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Olum bu nasıl bir entry . Neyse şaka bir yana da dua ve iyi dileklerimiz Techolay ekibi olarak seninle dostum. Artık ilk bursunu aldığın zaman ıslatırız he?
Sadece_Emir dedi: İnançlılar dua edip inançsızlar iyi dileklerde bulunursa çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Olum bu nasıl bir entry . Neyse şaka bir yana da dua ve iyi dileklerimiz Techolay ekibi olarak seninle dostum. Artık ilk bursunu aldığın zaman ıslatırız he?
Veira Başarılı Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.076 Çözümler 4 Beğeniler 852 25 Nisan 2026 #4 Başarılar. Uranos dedi: Başarılar dostum, bu sınavın tam mantığı ve amacı ne? Bilmediğimden sordum. Genişletmek için tıkla... Kazanırsan her ay devlet tarafından bursluluk parası alıyorsun. Çok bir miktar olmasa da ortaokul-lise hayatında ek bir gelir oluyor.
Başarılar. Uranos dedi: Başarılar dostum, bu sınavın tam mantığı ve amacı ne? Bilmediğimden sordum. Genişletmek için tıkla... Kazanırsan her ay devlet tarafından bursluluk parası alıyorsun. Çok bir miktar olmasa da ortaokul-lise hayatında ek bir gelir oluyor.
inters0 Uzman Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 539 Beğeniler 102 25 Nisan 2026 #5 Aklıma şu geldi nedense; Dosya Ekleri msüye-girecek-bana-başarılar-dilerim-tanrı-rakiplerimin-v0-tmy47twen2mc1.webp 1.019,8 KB · Görüntüleme: 54
YASEDEM Deneyimli Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 757 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 623 Yer New York 25 Nisan 2026 #6 Sadece_Emir dedi: Sadece bilgilendirmek istedim inançlılar dua edip inançsızlar iyi dileklerde bulunursa çok sevinirim. Sınav: İOKBS (bursluluk) Genişletmek için tıkla... Başarılar dilerim. Soruları çözünce hemen optiğe işaretlemenizi tavsiye ederim.
Sadece_Emir dedi: Sadece bilgilendirmek istedim inançlılar dua edip inançsızlar iyi dileklerde bulunursa çok sevinirim. Sınav: İOKBS (bursluluk) Genişletmek için tıkla... Başarılar dilerim. Soruları çözünce hemen optiğe işaretlemenizi tavsiye ederim.
Guneyxz Becerikli Katılım 19 Temmuz 2025 Mesajlar 243 Çözümler 2 Beğeniler 89 Yer Antalya/Finike 25 Nisan 2026 #7 Sadece_Emir dedi: Sadece bilgilendirmek istedim inançlılar dua edip inançsızlar iyi dileklerde bulunursa çok sevinirim. Sınav: İOKBS (bursluluk) Genişletmek için tıkla... Başarılar dilerim benim tavsiyem bir sayfayı bitirince optiğe kodlamanız size ortalama 5-6 dk kazandırır tek tek kodlamadan. Bende girecektim fakat 3 senedir kaydolmayı unutuyorum neyse seneye kaydolurum.
Sadece_Emir dedi: Sadece bilgilendirmek istedim inançlılar dua edip inançsızlar iyi dileklerde bulunursa çok sevinirim. Sınav: İOKBS (bursluluk) Genişletmek için tıkla... Başarılar dilerim benim tavsiyem bir sayfayı bitirince optiğe kodlamanız size ortalama 5-6 dk kazandırır tek tek kodlamadan. Bende girecektim fakat 3 senedir kaydolmayı unutuyorum neyse seneye kaydolurum.
rpmb Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.167 Çözümler 11 Beğeniler 1.497 Yer mt_boot.c 25 Nisan 2026 #8 Ben de gireceğim inşallah kazanırım ya. Tüm anlamadığım konulara baktım sosyal hariç ona da birazdan bakıcam.
Ben de gireceğim inşallah kazanırım ya. Tüm anlamadığım konulara baktım sosyal hariç ona da birazdan bakıcam.
KS KS Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 722 Çözümler 2 Beğeniler 416 Yer Adana 25 Nisan 2026 #9 Uranos dedi: Başarılar dostum, bu sınavın tam mantığı ve amacı ne? Bilmediğimden sordum. Genişletmek için tıkla... Kazanırsam aylık 3K burs alıyorum. cenazeyebekleriz dedi: Olum bu nasıl bir entry . Genişletmek için tıkla... Hehe işimi garantiye almak istedim. cenazeyebekleriz dedi: Neyse şaka bir yana da dua ve iyi dileklerimiz Techolay ekibi olarak seninle dostum. Artık ilk bursunu aldığın zaman ıslatırız he? Genişletmek için tıkla... İlk bursumla kardeşime sözüm var 2.sine artık Veira dedi: Başarılar. Kazanırsan her ay devlet tarafından bursluluk parası alıyorsun. Çok bir miktar olmasa da ortaokul-lise hayatında ek bir gelir oluyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. inters0 dedi: Aklıma şu geldi nedense; Genişletmek için tıkla... YASEDEM dedi: Başarılar dilerim. Soruları çözünce hemen optiğe işaretlemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Alttaki arkadaş ve size tavsiyeleriniz için teşekkür ederim yapacağım mutlaka. Guneyxz dedi: Başarılar dilerim benim tavsiyem bir sayfayı bitirince optiğe kodlamanız size ortalama 5-6 dk kazandırır tek tek kodlamadan. Bende girecektim fakat 3 senedir kaydolmayı unutuyorum neyse seneye kaydolurum. Genişletmek için tıkla... Iopjfwawoıjfaıojwfıoajwfıoajw rpmb dedi: Ben de gireceğim inşallah kazanırım ya. Tüm anlamadığım konulara baktım sosyal hariç ona da birazdan bakacağım. Genişletmek için tıkla... Umarım ikimizde kazanırız reisim bende de bir tek Türkçe de 2-3 şey eksik onun dışında sadece tekrar yapacağım. Hepinize teşekkür ederim.
Uranos dedi: Başarılar dostum, bu sınavın tam mantığı ve amacı ne? Bilmediğimden sordum. Genişletmek için tıkla... Kazanırsam aylık 3K burs alıyorum. cenazeyebekleriz dedi: Olum bu nasıl bir entry . Genişletmek için tıkla... Hehe işimi garantiye almak istedim. cenazeyebekleriz dedi: Neyse şaka bir yana da dua ve iyi dileklerimiz Techolay ekibi olarak seninle dostum. Artık ilk bursunu aldığın zaman ıslatırız he? Genişletmek için tıkla... İlk bursumla kardeşime sözüm var 2.sine artık Veira dedi: Başarılar. Kazanırsan her ay devlet tarafından bursluluk parası alıyorsun. Çok bir miktar olmasa da ortaokul-lise hayatında ek bir gelir oluyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. inters0 dedi: Aklıma şu geldi nedense; Genişletmek için tıkla... YASEDEM dedi: Başarılar dilerim. Soruları çözünce hemen optiğe işaretlemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Alttaki arkadaş ve size tavsiyeleriniz için teşekkür ederim yapacağım mutlaka. Guneyxz dedi: Başarılar dilerim benim tavsiyem bir sayfayı bitirince optiğe kodlamanız size ortalama 5-6 dk kazandırır tek tek kodlamadan. Bende girecektim fakat 3 senedir kaydolmayı unutuyorum neyse seneye kaydolurum. Genişletmek için tıkla... Iopjfwawoıjfaıojwfıoajwfıoajw rpmb dedi: Ben de gireceğim inşallah kazanırım ya. Tüm anlamadığım konulara baktım sosyal hariç ona da birazdan bakacağım. Genişletmek için tıkla... Umarım ikimizde kazanırız reisim bende de bir tek Türkçe de 2-3 şey eksik onun dışında sadece tekrar yapacağım. Hepinize teşekkür ederim.
rpmb Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.167 Çözümler 11 Beğeniler 1.497 Yer mt_boot.c 25 Nisan 2026 #10 Sadece_Emir dedi: Umarım ikimizde kazanırız reisim bende de bir tek Türkçe de 2-3 şey eksik onun dışında sadece tekrar yapacağım. Hepinize teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Umarım hocam ya. 3K bence büyük para.
Sadece_Emir dedi: Umarım ikimizde kazanırız reisim bende de bir tek Türkçe de 2-3 şey eksik onun dışında sadece tekrar yapacağım. Hepinize teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Umarım hocam ya. 3K bence büyük para.