Aklıma şu geldi nedense;

Dosya Ekleri

• msüye-girecek-bana-başarılar-dilerim-tanrı-rakiplerimin-v0-tmy47twen2mc1.webp
    msüye-girecek-bana-başarılar-dilerim-tanrı-rakiplerimin-v0-tmy47twen2mc1.webp
    1.019,8 KB · Görüntüleme: 53
Sadece bilgilendirmek istedim inançlılar dua edip inançsızlar iyi dileklerde bulunursa çok sevinirim.
Sınav: İOKBS (bursluluk)

Başarılar dilerim benim tavsiyem bir sayfayı bitirince optiğe kodlamanız size ortalama 5-6 dk kazandırır tek tek kodlamadan.

Bende girecektim fakat 3 senedir kaydolmayı unutuyorum neyse seneye kaydolurum.

Ben de gireceğim inşallah kazanırım ya. Tüm anlamadığım konulara baktım sosyal hariç ona da birazdan bakıcam.

Başarılar dostum, bu sınavın tam mantığı ve amacı ne? Bilmediğimden sordum.

Kazanırsam aylık 3K burs alıyorum.

Hehe işimi garantiye almak istedim.

Neyse şaka bir yana da dua ve iyi dileklerimiz Techolay ekibi olarak seninle dostum. Artık ilk bursunu aldığın zaman ıslatırız he? 😁

İlk bursumla kardeşime sözüm var 2.sine artık ;)

Başarılar.

Kazanırsan her ay devlet tarafından bursluluk parası alıyorsun. Çok bir miktar olmasa da ortaokul-lise hayatında ek bir gelir oluyor.

Teşekkürler.

Başarılar dilerim. Soruları çözünce hemen optiğe işaretlemenizi tavsiye ederim.

Alttaki arkadaş ve size tavsiyeleriniz için teşekkür ederim yapacağım mutlaka.

Başarılar dilerim benim tavsiyem bir sayfayı bitirince optiğe kodlamanız size ortalama 5-6 dk kazandırır tek tek kodlamadan.

Bende girecektim fakat 3 senedir kaydolmayı unutuyorum neyse seneye kaydolurum.

Iopjfwawoıjfaıojwfıoajwfıoajw

Ben de gireceğim inşallah kazanırım ya. Tüm anlamadığım konulara baktım sosyal hariç ona da birazdan bakacağım.

Umarım ikimizde kazanırız reisim bende de bir tek Türkçe de 2-3 şey eksik onun dışında sadece tekrar yapacağım.

Hepinize teşekkür ederim.