Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 7
Çok yok be hocam. Ümitli değilim pek.
Sizler beni üzmeyin lütfen. Böyle gitmeyin sandığa rica ediyorum. Yine aynı heyecanla yine aynı kararlılıkla gidin. Biliyorum sizi baştaki şahıs çok yordu mahvetti hayallerinizi yıktı üstüne çaldı ama siz Gene'de yılmayın oy'unuzu aynı heyecanla aynı kararlılıkla verin lütfen. Sizlere bir sürprizim var bu video açıp dinleyin.
- Makaleler
- 7
Farkındayım hocam fakat Harita'da inşallah AKP'nin rengi az olur. Eğer olursa Erdoğan misli ile cevabını alır ülkeyi nasıl batırdığını nasıl uçuruma sürüklediğinin farkına varır.
İnşallah kurtulursa erdoğana büyük bir cevap olur.Mayıstan beri siyaseti takip etmiyorum. Heyecanlı değilim o yüzden. Ama bizim ilçe AKP'den kurtulabilir bu sefer, o umarım olur.
Boş atmayalım lütfen. Zafer partisine veya iyi Parti'ye ya da refaha ama asla AKP'ye vermeyin!
- Makaleler
- 7
@995
Hayırlısı olsun hocam, ne diyelim.
Benim şahsi düşüncem haritada çok farklı bir değişiklilik görmeyeceğimiz yönünde. Belki bazı şehirleri biri kaybeder diğeri alır ama yine üzücü tablo ile baş başa kalacağımızdan eminim sayılır.
Birisi şey diyordu internette, kim kazanırsa kazansın Türkiye kaybedecek diyordu çok doğru söylüyor.
Şehirlerin belediye başkanı bir şekilde seçilecek ama bizleri ve ekonomiyi bu hale sokanlar halen daha başta. Seçimlerden sonra daha da kötü olacak kim kazanırsa kazansın. Bunlar hep üzücü ve akıl kurcalayan şeyler açıkçası. O yüzden heyecan yok.
Benim şahsi düşüncem haritada çok farklı bir değişiklilik görmeyeceğimiz yönünde. Belki bazı şehirleri biri kaybeder diğeri alır ama yine üzücü tablo ile baş başa kalacağımızdan eminim sayılır.
Birisi şey diyordu internette, kim kazanırsa kazansın Türkiye kaybedecek diyordu çok doğru söylüyor.
Şehirlerin belediye başkanı bir şekilde seçilecek ama bizleri ve ekonomiyi bu hale sokanlar halen daha başta. Seçimlerden sonra daha da kötü olacak kim kazanırsa kazansın. Bunlar hep üzücü ve akıl kurcalayan şeyler açıkçası. O yüzden heyecan yok.
Dost acı söyler demişler doğru diyorsun değerli dostum değerli arkadaşım fakat halen içimde ki umudu heyecanı öldürmek istemiyorum. Yorumunuz o kadar destane ki anlatamam gerçekten'de öyle olacak maalesef.@995
Yeniden refah AKP karşı çıktıysa bir şeyler olacak hocam. İsrail ile ticareti durdur ulan! Dediler.Bu işin kötü tarafı, ABD tüm dünya ya dolarlar yağdırırken "Atatürkçülerin de" AKP'yi alkışlamasıydı bence. Herkes memnundu, işler tıkırındaydı.
Winner
Üstün
Aynı şekilde bizim il de AKP'den kurtulmak üzere. Büyük ihtimalle CHP alacak.İnşallah kurtulursa erdoğana büyük bir cevap olur.