Plover

Başarılı
Yarın biliyorsunuzdur, Gaming Gecesi var. Geçen hafta full beyaz, 16 GB, 5060 Ti sistem 37 bin lira mı neydi. Yarın ne geleceğini bilmiyoruz ama yine böyle bir sistem gelse, “kaçırma” der misiniz?

Şu an İncehesap sitesindeki hazır sistemlere nazaran daha ucuza alınabilecek sistemler geliyor mu? Yarın bu konuyu açacak vaktim kalmayabilir diye şimdiden sordum. Herkese iyi geceler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarın biliyorsunuzdur, gaming gecesi var. Geçen hafta Full beyaz, 16 GB, 5060 Ti sistem 37 bin lira mı neydi. Yarın ne geleceğini bilmiyoruz ama yine böyle bir sistem gelse, “kaçırma” der misiniz?

Şu an İncehesap sitesindeki hazır sistemlere nazaran daha ucuza alınabilecek sistemler geliyor mu? Yarın bu konuyu açacak vaktim kalmayabilir diye şimdiden sordum. Herkese iyi geceler.

Diğer bileşenleride iyiyse evet o fiyata alınır.
Bir önceki gelen gaming gecesinde güzel bir sistem göremedim ben ama ondan öncekilerde 1 2 tane güzel sistem vardı.

İncehesap'tan düzgün sistem çıktığını henüz görmedim. Çıktıysa da 100 sistemden maksimum 2 tane falandır. Genelde abuk sabuk markaların ürünleri iteliyorlar insanlara. Ekran kartı ve işlemciye bakıyorsun, isim olarak iyi ancak geri kalanlara bakıyorsun Gamepower, Eşek James vs. ürünler.

Kısaca İncehesap'tan hazır sistem tavsiye etmiyorum ben.

Yarın biliyorsunuzdur, Gaming Gecesi var. Geçen hafta full beyaz, 16 GB, 5060 Ti sistem 37 bin lira mı neydi. Yarın ne geleceğini bilmiyoruz ama yine böyle bir sistem gelse, “kaçırma” der misiniz?

Kesin bir yorum yapamayız. Şuan da satışta olan bütçeniz dahilindeki sistemlere bakarak yarın için az çok bilgi sahibi olursunuz.

Örnek olarak:
35k-40k civarı bütçe için genel istenen özellikler 7500F, B serisi anakart, 1tb SSD, 32gb RAM vs.ekran kartı bu bütçe civarında RX 9060 XT 16GB veya 5060TI 16GB oluyor. İkiside güzel fakat fiyatları yakınsa ve diğer parçalarda da önemli bir fark yoksa 5060TI öneririm.

Diğer bileşenleride iyiyse evet o fiyata alınır.
Bir önceki gelen gaming gecesinde güzel bir sistem göremedim ben ama ondan öncekilerde 1 2 tane güzel sistem vardı.
Bu yazdıklarım doğrultusunda bir sistem gelirse değerlendirilebilir.

Şunu belirteyim "kesin gelir" demiyorum.

Son düzenleme:
Kesin bir yorum yapamayız. Şuan da satışta olan bütçeniz dahilindeki sistemlere bakarak yarın için az çok bilgi sahibi olursunuz.

Örnek olarak:
35k bütçe için genel istenen özellikler 7500F, B serisi anakart, 1tb SSD, 32gb RAM vs.ekran kartı bu bütçe civarında RX 9060 XT 16GB veya 5060TI 16GB oluyor. İkiside güzel fakat fiyatları yakınsa ve diğer parçalarda da önemli bir fark yoksa 5060TI öneririm.
35 K'ya 5060ti 16gb'lı öyle bir sistem olaydı şimdiye almıştım.

Yine alırım. 40'ı geçmesini pek istemiyorum. RTX 5070'li sistem kodla VATAN'da 38 bine geliyordu kafamı duvardan duvara vurdum kaçırınca onu. Demek ki olabiliyormuş ama şu hele itopya ve ince hesap kazıklıkta birbiriyle kapışıyor.
Aynı şekilde bende Vatan'daki sistemi kaçırdım hocam. 🙂
Maaşı alıncaya kadar çoktan gitmiş oldu :)