CyHaN_Atalay

Uzman
3,5 yıllık Steam hesabımda 250’ye yakın oyun biriktirdim. Bu yüzden; yarış, simülasyon vb. fark etmeksizin oynadığım oyun sayısı aslında az ama bildiğim oyun isimleri çok. Forza Motorsport kadar arcade olmayan, ama aşırı zorlamayan, insanı bunalıma sokmayan bir oyun arıyorum. İyi simülasyon oyunları da şu an öyle aman aman çok değil. Hayatımda 1 tane simülasyon oyunu oynadım; o da Ride 4. Onu da 130 saat oynadım, hepsi bu. Mesela bildiğim, hatta aldığım oyunlar şunlar:

Asetto Corsa Rally (2060 hiçten kaldırmayabilir)
Assetto Corsa Evo (2060 kaldırmayabilir)
Assetto Corsa Competizione (oynadım)
Assetto Corsa (oynadım ama modları entegre etmeti beceremedim)
Forza Motosport (diğerleri gibi yeteri zaman veremedim ama bu direkt Arcade zaten 2060 da tam kaldırmıyor :D)
Automobilista 2 (kış indirimlerinde baya ucuza aldıydım hem kendisini hem birkaç DLC'sini)
Iracing (abonelik sistemi bana uygun olmadığı için pek uygun görmedim kendime göre)
Le Mans Ultimate (hiç denemedim ama çok seviliyor yeni olmasına rağmen)
Project Motor Racing (yeni çıktı diye kötü olabilir yine alınabilir ama yeni çıktığı içinde fiyatı 40 dolar)

Şimdi komik gelecek lakin İngilizce düzeyim B1-B2 arasında bir şey. Tabii bunlar hikayeli oyunlarda olduğu gibi diyaloglarla geçen oyunlar değil; mekaniklerin açıklaması da Türkçe değil. Onu ekran çevirisiyle hallederim; yani bunu geçtim, bu oyunlar hakkında yabancılar video yapıyor. Şimdi videoyu da anlayabilecek kapasitede değilim tabii ki. O yüzden Project Motor Racing’i 20-30 dolar arasında alsam iyi olur mu?

Kontrolcülerim:
Logitech G920 + G serisiyle uyumlu Logitech Shifter
Logitech F710

Sistemim:
RTX 2060 6GB
i5 12400F
16 GB ram (8x2)

Son düzenleyen: Moderatör:
3,5 yıllık Steam hesabımda 250'ye yakın oyun biriktirdim. Bu yüzden; yarış, simülasyon vb. fark etmeksizin oynadığım oyun sayısı aslında az ama bildiğim oyun isimleri çok. Forza Motorsport kadar arcade olmayan ama aşırı zorlamayan, insanı bunalıma sokmayan bir oyun arıyorum. İyi simülasyon oyunları da şu an öyle aman aman çok değil. Hayatımda 1 tane simülasyon oyunu oynadım; o da ride 4. onu da 130 saat oynadım, hepsi bu. Mesela bildiğim, hatta aldığım oyunlar şunlar:

Assetto Corsa Rally (2060 hiçten kaldırmayabilir)
Assetto Corsa EVO (2060 kaldırmayabilir)
Assetto Corsa competizione (oynadım)
Forza motosport (diğerleri gibi yeteri zaman veremedim ama bu direkt arcade zaten 2060 da tam kaldırmıyor :D)
Automobilista 2 (kış indirimlerinde bayağı ucuza aldıydım hem kendisini hem birkaç DLC'sini)
iRacing (abonelik sistemi bana uygun olmadığı için pek uygun görmedim kendime göre)
Le mans Ultimate (hiç denemedim ama çok seviliyor yeni olmasına rağmen)
Project motor racing (yeni çıktı diye kötü olabilir yine alınabilir ama yeni çıktığı içinde fiyatı 40 dolar)

Şimdi komik gelecek lakin İngilizce düzeyim B1-B2 arasında bir şey. Tabii bunlar hikayeli oyunlarda olduğu gibi diyaloglarla geçen oyunlar değil; mekaniklerin açıklaması da Türkçe değil. Onu ekran çevirisiyle hallederim; yani bunu geçtim, bu oyunlar hakkında yabancılar video yapıyor. Şimdi videoyu da anlayabilecek kapasitede değilim tabii ki. O yüzden project motor Racing'i 20-30 dolar arasında alsam iyi olur mu?

Kontrolcülerim:
Logitech G920 + g serisiyle uyumlu Logitech shifter.
Logitech F710.

Sistemim:
RTX 2060 6 GB.
i5 12400F.
16 GB RAM (8x2)

6 aylık iRacing aboneliği alınabilir, 1 ay bile alınabilir. Güzel indirimler var. Saydığınız tüm oyunlar simcade kalıyor iRacing yanında açıkçası.

3,5 yıllık Steam hesabımda 250'ye yakın oyun biriktirdim. Bu yüzden; yarış, simülasyon vb. fark etmeksizin oynadığım oyun sayısı aslında az ama bildiğim oyun isimleri çok. Forza Motorsport kadar arcade olmayan ama aşırı zorlamayan, insanı bunalıma sokmayan bir oyun arıyorum. İyi simülasyon oyunları da şu an öyle aman aman çok değil. Hayatımda 1 tane simülasyon oyunu oynadım; o da ride 4. onu da 130 saat oynadım, hepsi bu. Mesela bildiğim, hatta aldığım oyunlar şunlar:

Assetto Corsa Rally (2060 hiçten kaldırmayabilir)
Assetto Corsa EVO (2060 kaldırmayabilir)
Assetto Corsa competizione (oynadım)
Forza motosport (diğerleri gibi yeteri zaman veremedim ama bu direkt arcade zaten 2060 da tam kaldırmıyor :D)
Automobilista 2 (kış indirimlerinde bayağı ucuza aldıydım hem kendisini hem birkaç DLC'sini)
iRacing (abonelik sistemi bana uygun olmadığı için pek uygun görmedim kendime göre)
Le mans Ultimate (hiç denemedim ama çok seviliyor yeni olmasına rağmen)
Project motor racing (yeni çıktı diye kötü olabilir yine alınabilir ama yeni çıktığı içinde fiyatı 40 dolar)

Şimdi komik gelecek lakin İngilizce düzeyim B1-B2 arasında bir şey. Tabii bunlar hikayeli oyunlarda olduğu gibi diyaloglarla geçen oyunlar değil; mekaniklerin açıklaması da Türkçe değil. Onu ekran çevirisiyle hallederim; yani bunu geçtim, bu oyunlar hakkında yabancılar video yapıyor. Şimdi videoyu da anlayabilecek kapasitede değilim tabii ki. O yüzden project motor Racing'i 20-30 dolar arasında alsam iyi olur mu?

Kontrolcülerim:
Logitech G920 + g serisiyle uyumlu Logitech shifter.
Logitech F710.

Sistemim:
RTX 2060 6 GB.
i5 12400F.
16 GB RAM (8x2)

Project motor racing rezil bir oyun bu arada, gittim üşenmedim iyice araştırdım. Tamamen rezil bir oyun. Hiçbir artısı yok iyi yanı yok.

Bir yerden başlamak lazım, diğer türlü öğrenmek zor.

Competizione oynanabilir, oldukça gerçekçi bir racing oyunu sayılır oda. Ama önerim iRacing olacaktır.
Tamamdır ACC başlayacağım tekrardan o zaman. Bu arada bildiğiniz Türkçe kanal var mı? Yoksa kendim öğrenmem kolay mı? Zamanında dümenden baktım da kendim öğrenmem zor gibi gelmişti sanki.

iracing de sezon yeni başladı 1 aylık al ve dene sonrasında nerede kalacağına karar verirsin ancak c de sonra bedava araba pist yok pistler 16 dolar arabalar 13 dolar.

iracing de sezon yeni başladı 1 aylık al ve dene sonrasında nerede kalacağına karar verirsin ancak c de sonra bedava araba pist yok pistler 16 dolar arabalar 13 dolar.
Ben ACC'den devam ya :D Hem yeni sistem almam lazım hem oyun içi alışverişleri çok pahalı. En azından Logitech G920 var :D