Yaş kitlesinin bozulmasının önüne geçilmeli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NightWist
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Erkekler soruyor açılmış, keşke açılmasaydı. Yaş kitlesine doğrudan etki ediyor

Konuyu bulamadım ama 45'e yakın kişi olumsuz oy vermişti, neden erkekler soruyor eklendi? Biz forumun Technopat gibi yaş kitlesi düşük, saçma sorular ve konularla dolu olmasını istemiyoruz. @Recep Baltaş

İfadeler: 683

İlk amaçları buranın Technopat'tan farklı ayrı bir forum olduğunu kanıtlamak. Böyle giderse ona benziyor diyen kitlenin sayısı artar. Daha sonra forumun logosunu değişmek ve geri kalan şeyleri en kısa sürede halledip bizlere sunmak olmalı. Erkekler soruyor kategorisine değil de başka şeylere odaklansalar daha yararlı olur.

Katılıyorum, Technopat forum çöplük oldu. Bunun sebebi ise çoğunlukla yaşı küçük kullanıcılar. Birtakım önlemler alınmalı yoksa oradan bir farkı kalmaz burasının.

"10 yaşımdayım boyum uzar mı?" konuları gibi konuların hepsi bunlardan çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 683
Evet kesinlikle katılıyorum, artık 10 konudan 11'i daha ortaokula geçmemiş çocuklar tarafından açılıyordu. Umarım burada böyle bir şey olmaz.

Technopat birtakım problemler yaşıyor yaşı küçük üyeler sebebiyle. Hazır forum büyümeden yaş konusunda bir önlem alınabilirse çok güzel olur diye düşünüyorum.

Toksik olmadıkları sürece sorun olmaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…