Nefret ediyorum Bursa'dan. Doğası iyi de doğasına ulaşması o kadar zor ki, İstanbul'da Belgrad Ormanı'na ulaşım oldukça kolayken Bursa'da Milli Parklara arabanız yoksa ulaşamazsınız, diğer ormanlar da şehrin o kadar içinde değil. Havası da klasik ovaya kurulmuş sanayi şehri olmasından mütevellit pis, sonbahardan itibaren ilkbahara dek her sabah puslu ve kirli. Sosyal aktivite de yok, hırtlar ve Bursa'nın mutaassıp halkının tek bildiği şey büyük parklarda pineklemek ile AVM'lerde boş boş zaman öldürmek. Ulaşım iğrenç, metrosu bile yok! (Bursaray metro falan değil, light metro. Tramvaydan hallice ucube bir şey.) Şehir düzeni iğrençten öte, Küçük Sanayi'nin batısında kalan yerler biraz daha eli yüzü düzgün yerler ama Küçük Sanayi'nin doğusu korkunç, düzensiz, kaotik! İnsanı da kötü, cidden ortak noktayı bulması ve anlaşması zor insanlar, zaten iç göçle iyice dibi görüyor insan kalitesi. Genel olarak sunduğu imkanlar iş açısından mavi yaka olacaksanız iyi de, beyaz yaka olmak istiyorsanız İstanbul daha iyi.
Hayır, uzun vadede asla bu hellhole'da kalmayı düşünmüyorum, İstanbul ya da Ankara'da kariyerime bağlı olarak yaşamayı planlıyorum.