KS KS megatronn Yetkin Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 996 Çözümler 3 Beğeniler 531 Yer Vice City 21 Aralık 2024 #11 SoldierBoyBabam dedi: Hocam diğer uyarıyı atmadan, tam banınız açıldığında deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ban hiç açılmıyor daha açılmadan süresi uzuyor. Bu ne saçmalık ya vallahi kafayı yiyeceğim. Büyük ihtimalle 1 hafta sonra yine süre uzayacak. Hesabı kapatmaktan başka çare yok mu şu hata için. Son düzenleme: 21 Aralık 2024
SoldierBoyBabam dedi: Hocam diğer uyarıyı atmadan, tam banınız açıldığında deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ban hiç açılmıyor daha açılmadan süresi uzuyor. Bu ne saçmalık ya vallahi kafayı yiyeceğim. Büyük ihtimalle 1 hafta sonra yine süre uzayacak. Hesabı kapatmaktan başka çare yok mu şu hata için.
S SoldierBoyBabam Üstün Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 1.078 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 1.408 Yer Afyonkarahisar 21 Aralık 2024 #12 megatronn dedi: Hocam ban hiç açılmıyor daha açılmadan süresi uzuyor. Bu ne saçmalık ya vallahi kafayı yiyeceğim. Büyük ihtimalle 1 hafta sonra yine süre uzayacak. Hesabı kapatmaktan başka çare yok mu şu hata için. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi 2 için çözüm yöntemi var. Gidin o kavga etttiğiniz arkadasinizla konuşun bence. Onunda küfürlü mesajı varsa sizde onu raporlayin sürekli.
megatronn dedi: Hocam ban hiç açılmıyor daha açılmadan süresi uzuyor. Bu ne saçmalık ya vallahi kafayı yiyeceğim. Büyük ihtimalle 1 hafta sonra yine süre uzayacak. Hesabı kapatmaktan başka çare yok mu şu hata için. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi 2 için çözüm yöntemi var. Gidin o kavga etttiğiniz arkadasinizla konuşun bence. Onunda küfürlü mesajı varsa sizde onu raporlayin sürekli.
KS KS megatronn Yetkin Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 996 Çözümler 3 Beğeniler 531 Yer Vice City 21 Aralık 2024 #13 SoldierBoyBabam dedi: Dediğim gibi 2 için çözüm yöntemi var. Gidin o kavga etttiğiniz arkadasinizla konuşun bence. Onunda küfürlü mesajı varsa sizde onu raporlayin sürekli. Genişletmek için tıkla... Hocam kavga ettiğim çocukla 2-3 gündür konuşuyorduk sadece ve sanaldı. O raporluyorsa bırakacağını sanmıyorum. Ulaşamıyorum da mesaj yazamıyorum istediğimi de kabul etmiyor yan hesaptan atınca.
SoldierBoyBabam dedi: Dediğim gibi 2 için çözüm yöntemi var. Gidin o kavga etttiğiniz arkadasinizla konuşun bence. Onunda küfürlü mesajı varsa sizde onu raporlayin sürekli. Genişletmek için tıkla... Hocam kavga ettiğim çocukla 2-3 gündür konuşuyorduk sadece ve sanaldı. O raporluyorsa bırakacağını sanmıyorum. Ulaşamıyorum da mesaj yazamıyorum istediğimi de kabul etmiyor yan hesaptan atınca.