efebatiin

Yetkin
2018'den beri kullandığım hesap askıya alındı. Ondan sonra açtığım 7 hesap daha aynı şekilde askıya alındı, bu sorunu nasıl çözeceğim?
VPN kullanarak hesap açmaya çalıştım sonuç yine aynı. Bilgisayardan denedim yine askıya alındı. Telefondan Instagram'ın önbelleğini sildim sonra uygulamayı sildim ve geri yükleyip öyle hesap açmaya çalıştım yine askıya alındı.
Nasıl çözeceğim bu sorunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
2018'den beri kullandığım hesap askıya alındı. Ondan sonra açtığım 7 hesap daha aynı şekilde askıya alındı, bu sorunu nasıl çözeceğim?
VPN kullanarak hesap açmaya çalıştım sonuç yine aynı. Bilgisayardan denedim yine askıya alındı. Telefondan Instagram'ın önbelleğini sildim sonra uygulamayı sildim ve geri yükleyip öyle hesap açmaya çalıştım yine askıya alındı.

Kapanan hesabınız kimligini dogrula itiraz et düzeldi bende.

Son durumun nedir acaba bilgi verirsen sevinirim süreçten bende aynı şekilde 2 kere gönderdim kimliği hala açılmadı ne yapacağımı bilmiyorum yeni hesap ile uğraşmak istemiyorum. Profilimde iki fotoğrafım var öne çıkanlarım duruyor sadece postlarım arşivlemiştim. E postam tel numara hepsi doğrulanmıştı.