Telegram Yasaklanır mı?

senuzulme

Üstün
Yer
İstanbul
Ülkedeki hem sağ hem de sol kesim tarafından nefret edilen nadir kişiliklerden biri olan Haskoloğlu, X'te yeni bir gönderi paylaştı ve el altından Telegram'ı hedef gösterdi.

Muhtemelen yeni yasaklanacak uygulama bu olacaktır. Çünkü bildiğim kadarıyla Telegram veri paylaşma konusunda inanılmaz titiz. Rusya dışında diğer ülkelerle de çok bir veri paylaşmıyorlar. Hal böyle olunca da bizimkilere gün doğmuş olacak. Hadi hayırlısı.

Cuckold grupları olduğu sürece kapanır.
Cidden iğrenç bir yer, ya da ben iğrenç yerlere girdiğimden böyle söylüyorumdur.
Geçmiş olsun kapanacaksa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telegram'da ne olaylar dönüyor. Suçlu kişilerin bile verilerinin paylaşılmadığı bir uygulamadan ne beklersin ki? Gereksiz, kesinlikle yasaklanmalı.

Yasak gelmesin diye haber yapmasın mı adam?
Yasaklamak istedikten sonra bütün platformlar yasaklanabilir, bunun bir sonu yok. Fakat yasaklamak bir çözüm değil.

Cuckold grupları olduğu sürece kapanır.
Cidden iğrenç bir yer, ya da ben iğrenç yerlere girdiğimden böyle söylüyorumdur.
Geçmiş olsun kapanacaksa.
Ben genellikle finans ve haber gruplarını takip ediyorum. Arada sohbetlere de katılıyorum. Tamamen ne amaçla kullandığınıza bağlı.

Telegram'da ne olaylar dönüyor. Suçlu kişilerin bile verilerinin paylaşılmadığı bir uygulamadan ne beklersin ki? Gereksiz, kesinlikle yasaklanmalı.
İnternette de birçok kötü olay dönüyor. Vahşet videoları, kralik katil ilanları, zoofili içerikler... vs. Bunların çoğuna sabit adresle bile ulaşmak mümkün. O vakit interneti de kökten yasaklayalım?

Yasaklamak istedikten sonra bütün platformlar yasaklanabilir, bunun bir sonu yok. Fakat yasaklamak bir çözüm değil.
Kullanıcı verilerini kesin surette vermeyecek bir yeri temelli engellemek dışında bir alternatif kalmıyor. Senin gibi engele karşıyım da içerisindeki kötü içeriklere bir çözüm üretilemez durumda.

Kullanıcı verilerini kesin surette vermeyecek bir yeri temelli engellemek dışında bir alternatif kalmıyor. Senin gibi engele karşıyım da içerisindeki kötü içeriklere bir çözüm üretilemez durumda.
Ben devletin kesinlikle bu grupların içerisine kendi adamlarını sokup, grupların başındaki kişilere operasyon düzenlemeye çalıştıklarına inanmıyorum. Öyle bir durumda ricacı olunsa, Telegram bir incelik sağlayabilir fakat dediğim gibi, düşünmüyorum.

Türkiye zaten inanılmaz baskıcı bir ülke. Ülkedeki geleneksel basının hali ortada. X ve Instagram'daki sayfaları da patır patır istedikleri gibi kapatmaya başladılar. Direnişte gördük. Telegram gerçekten Türkiye için son kale.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…