Rehber Yasaklı sitelere VPN'siz nasıl girilir?

İnternet sağlayıcına göre değişir. Büyük firmalarda olmaz.

TurkNet'in yeteri kadar büyük bir firma olduğunu düşünüyorum günümüzde, hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsan DNS politikalarını sor, bazen direkt olarak panelden kapatabiliyor bazı firmalar.

GoodbyeDPI'ın amacından bahsetmemişsiniz. Asıl amacı, DPI (deep packet inspection) yüzünden bağlanılmayan DNS'lere bağlantı sağlamak. Bu nedenle konu içerisinde 2. sıraya almanız daha uygun olur. DNS listelerini de genişletebilirsiniz.

*_dnsredir.cmd içeriğinin değiştirilmeden kullanımını tavsiye etmiyorum, varsayılan haliyle Yandex DNS'ine bağlantı sağlıyor. Çoğu kişinin Yandex'i severek kullanacağını zannetmiyorum. Onun yerine 2_any_country.cmd kullanılabilir ve Windows ağ ayarı üzerinden (konuda bahsedilen DNS Değiştirme başlıklı yöntem) DNS değişikliği yapılabilir.

Buradaki açıklamada bahsettiğim yöntemle de kullanabilirsiniz. Böylece her işletim sistemi açılışında otomatik olarak GoodbyeDPI başlatılacaktır.

amacından bahsetmemişsiniz.

Birçok maddenin amacını anlatmadım. Çünkü konunun başlığı zaten VPN'siz sitelere girebilmek ve konu çok uzun olur diye olabildiğince kısa tutmak istedim.

Tekrardan düzenleme yapacağım, teşekkürler.

İfadeler: 4
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…