creazy
Başarılı
3 Temmuz'da kasa anahtarımı aldım. Her zamanki gibi yatağın altındaydı. Orada 2 tane USB bellek de vardı. Uzun süredir o üç eşyayı orada tutuyordum.
Bugün tekrar baktığımda, hem anahtar hem de USB'ler tamamen kaybolmuştu.
Odanın temizliğini ben yapıyorum, annem dokunmaz. Abim de odaya nadiren girer. Evde kimse “aldım” demiyor ve gelen giden de yok.
Yatağın altını detaylıca fenerle, çatal gibi şeylerle kontrol ettim. Halı altı, baza kenarı, duvar arası, süpürge içi dahil her yere baktım. Süpürgenin haznesi bile tertemizdi.
Yatak altı iki katman gibi; kaybolan eşyalar en alttaydı.
Üst katmanda poşet içinde para ve sahte para vardı, onlar hala duruyor.
Yani olay hırsızlık ya da komple alanın silinmesi değil. Sadece açıkta duran küçük 3 eşya kaybolmuş.
O gün temizlik yapıp yapmadığımı da net hatırlamıyorum. Temizlik öncesi mi oldu sonrası mı, emin değilim. USB'leri başka yere koyduğumu da hatırlamıyorum.
Benzer bir şey yaşayan var mı?
Bu kadar küçük ama sabit duran eşyalar fiziki olarak nereye gitmiş olabilir?
Fikir verirseniz sevinirim, gerçekten çözemedim.
Bugün tekrar baktığımda, hem anahtar hem de USB'ler tamamen kaybolmuştu.
Odanın temizliğini ben yapıyorum, annem dokunmaz. Abim de odaya nadiren girer. Evde kimse “aldım” demiyor ve gelen giden de yok.
Yatağın altını detaylıca fenerle, çatal gibi şeylerle kontrol ettim. Halı altı, baza kenarı, duvar arası, süpürge içi dahil her yere baktım. Süpürgenin haznesi bile tertemizdi.
Yatak altı iki katman gibi; kaybolan eşyalar en alttaydı.
Üst katmanda poşet içinde para ve sahte para vardı, onlar hala duruyor.
Yani olay hırsızlık ya da komple alanın silinmesi değil. Sadece açıkta duran küçük 3 eşya kaybolmuş.
O gün temizlik yapıp yapmadığımı da net hatırlamıyorum. Temizlik öncesi mi oldu sonrası mı, emin değilim. USB'leri başka yere koyduğumu da hatırlamıyorum.
Benzer bir şey yaşayan var mı?
Bu kadar küçük ama sabit duran eşyalar fiziki olarak nereye gitmiş olabilir?
Fikir verirseniz sevinirim, gerçekten çözemedim.